Toroslar Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Adayı Tuna; “Biz, Çanakkale Geçilmez Dedirten Atalarımızın Evlatlarıyız”

Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 104’üncü yıldönümü ve Şehitleri Anma günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

16 Mart 2019 Cumartesi, 19:29
Toroslar Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Adayı Tuna; “Biz, Çanakkale Geçilmez Dedirten Atalarımızın Evlatlarıyız”
-

Mesajında, Çanakkale Zaferi’nin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Türk Milleti’nin bağımsızlığını ilelebet devam ettirebilmesi için kazandığı en büyük zaferlerden biri olduğunu belirten Belediye Başkanı Hamit Tuna; “Tüm Dünya’ya Çanakkale geçilmez dedirten Atalarımızın kahramanlık destanı yazdığı Çanakkale Savaşları’nın 104’üncü yıl dönümünü kutlamanın büyük onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Biz bu mücadelenin sahibi ataların evlatlarıyız” dedi.
Başkan Tuna; “Çanakkale Zaferi, vatanımızın bütünlüğü ve ulusumuzun bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk Milleti’nin neleri başarabileceğinin en güzel kanıtıdır. Bugün bizlere düşen en büyük görev bağımsızlığımızın ve özgürlüğümüzün simgesi Cumhuriyetimizi aynı ruh ve anlayışla korumak, gelecek nesillere taşımaktır. Aziz şehitlerimizin saygın anısını her zaman gönlümüzde yaşatacağız. Çanakkale Zaferi’nin daha nice yüzyıllarda hatırlanacağı düşüncesiyle başta Başkomutan Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Çanakkale şehitlerimizi ve vatanları uğruna hayatlarını feda eden bütün şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, şehit ailelerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti

Mersin Haber ,Mersin