Toroslar, Açık Hava Sinema Günlerini ve Şenlikleri Çok Sevdi

Mutlulukların paylaşıldığı, çocukların sevindiği, dostlukların pekiştiği Kurban Bayramı, Toroslar’da dolu dolu geçti. Toroslar Belediyesi’nin her gün farklı bir mahallede düzenlediği Açık Hava Sinema Günleri ve Mahalle Şenlikleri, eski bayramları aratmadı.

15 Ağustos 2019 Perşembe, 14:54
Toroslar, Açık Hava Sinema Günlerini ve Şenlikleri Çok Sevdi
-

Yaz boyunca coşkuyla geçen etkinlikler; Mevlana, Gözne, Çelebili, Ayvagediği, Soğucak, Güzelyayla ve Arslanköy Mahallelerinde devam etti.
Yeşilçamın en güzel aile filmlerinin ücretsiz gösterildiği açık hava sinema günlerinde vatandaşlar aile boyu nostalji sinema keyfi yaşarken, dramadan sihirbazlık gösterisine, Karagöz ve Hacivat’tan ortaoyunu ile İbiş ve Ustasına kadar birçok gösteri ve eğlenceyi bir arada sunan mahalle şenliklerinde de çocuklar, bayramın tadını doyasıya çıkardı.
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın da hemşehrileriyle buluştuğu etkinlikler yoğun ilgi görürken, Başkan Yılmaz gittiği her programda büyük ilgiyle karşılandı.
Programlarda hemşehrilerine seslenerek, katılımlarından dolayı teşekkür eden Başkan Yılmaz; “Rabbim hep beraber daha nice bayramlara kavuşmayı bizlere nasip eylesin.” dedi.
Rutin belediyecilik hizmetlerini yaparken sosyal belediyeciliğe de önem verdiklerini belirten Başkan Yılmaz; “Yol, kaldırım ve temizlik gibi hizmetlerimizin yanında kültür ve sanat faaliyetleri de sosyal bir ihtiyaçtır. Bir tek çocuğumuzun, insanımızın yüzünü güldürebilirsek, mutlu edebilirsek bizim de yüzümüz gülüyor. Açık Hava Sinema Günleri ve Mahalle Şenliklerimiz de Toroslarımızda karşılık buldu ve vatandaşlarımız memnun oldu. Bu etkinliklerimize devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
Mahalle muhtarları da böyle güzel etkinlikleri mahalle sakinleriyle buluşturduğu için Başkan Yılmaz’a teşekkür ederek, programların devamını diledi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti

Mersin Haber ,Mersin