Tollu, Elvanlımızı Taşını da Toprağını Da Seviyoruz

Cumhur İttifakı, Elvanlı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında, mahalle sakinleri ile buluştu.

23 Mart 2019 Cumartesi, 22:41
Tollu, Elvanlımızı Taşını da Toprağını Da Seviyoruz
-

Cumhur İttifakı MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu, AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin, AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu ve teşkilatları ile meclis üyesi adayları Elvanlı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında, mahalle sakinleri ile buluştu.
Elvanlı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında mahalle sakinleri ile bir araya gelen Cumhur İttifakı, vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin, yerel seçimlere birlikte girme kararı kapsamında, Erdemli’de ortak aday gösterilen Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu, açılışı; AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, MHP ve AK Parti İl ve İlçe yöneticileri ile birlikte gerçekleştirdi.
Açılışta konuşma yapan Milletvekili Yılmaz,“Dün olduğu gibi bugünde dualarınız, destekleriniz için bu ittifaka verdiğiniz gönül için Allah razı olsun. Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin, Allah devletimize zeval vermesin. Olay öyle basit bir mesele değil, 15 Temmuz melül darbe girişiminde bunu gördük. Bu yüzden beka sorunu yok diyenlerin, zekâ sorunu var. Bugün birlik günüdür, beraberlik günüdür. Eğer biz birbirimize sahip çıkmazsak ezanımızı ıslıklayanlar, yuhalayanlar sevinecek. Bizde, trenden inan bir daha trene binemez. Bizim adayımız Erdemli’de Mükerrem Tollu, Büyükşehir’de Hamit Tuna’dır. Bir olalım, beraber olalım, iri olalım, diri olalım inşallah”ifadelerinin altını çizerken, ilçe sakinlerinin gönlüne girmeyi başararak adeta sevgi seli ile karşılanan Cumhur İttifakı Adayı Tollu,“ 18 yaşında İstanbul’u fetheden Fatih’in torunlarına selam olsun, Kurtuluş Savaşı’nda top mermisi zarar görmesin diye çocuğunun örtüsünü top mermisi üzerine seren annelerimize selam olsun, bu ülkenin Türk ve Müslüman yurdu olarak kalması için mücadele eden Erdemlimizin, Elvanlımızın insanlarına selam olsun. Erdemlimizi nakış nakış işlemeye, Erdemlimizde 31 Mart’ta tarih yazmaya var mıyız? İşte siz değerli kardeşlerimize karşı sorumluluklarımız çok fazla, bunun farkındayız. Sizinle bırakın aynı yolda yürümeyi, gözümü kırpmadan ölüme gitmeye razıyım, ölümden korkan namert olsun. Ben ömrüm boyunca dik durdum. Ne makam uğruna, ne dünyalık ikbal uğruna inanmadığım hiçbir şeyi yapmadım. Biz sadece ve sadece Cenabı Hakkın önünde birde sadece ve sadece hizmetkârı olmaktan gurur duyduğum, siz saygı değer gönüldaşlarımızın önünde eğiliriz. Tek amacımız bu aziz millete hizmet etmek. Biz Erdemlimizin, Elvanlımızın taşını da, toprağını da seviyoruz. Hakkari’den gelenler de, Diyarbakır’dan gelenler de, Balkanlardan gelenler de bizim kardeşimiz. Hülasa bu kentte doğan, bu kentte doyan, bu kentte hayatını idame ettiren, bayrağın birliğine inanan, bütünlüğüne inanan, bu ülkenin bölünmez bütünlüğüne inanan herkes bizim öz kardeşimiz. Bu kardeşlik kıyamete kadar sürecek inşallah. İnsanları ayrıştırırsanız bu memlekete ihanet edersiniz, biz bu memleketi ve ülkemizi seviyoruz. ”ifadelerini kaydetti.
Açılışa katılan Elvanlı sakinleri, Tollu’nun hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor

Mersin Haber ,Mersin