TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne "100. Yıl Atatürk Kütüphanesi" Kazandırıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin "81 İl'e 81 Okul" projesi, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ile Tarsus Ticaret Borsası'nın iş birliğiyle Tarsus'a değerli bir katkı sağladı.

11 Kasım 2023 Cumartesi, 07:19
TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne "100. Yıl Atatürk Kütüphanesi" Kazandırıldı
-

Proje kapsamında hayata geçirilen TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 100. Yıl Atatürk Kütüphanesi ile öğrencilere zengin bir bilgi kaynağı sunuyor.
Açılış etkinliği, Cumhuriyet'in 100. Yıl ve 10 Kasım Atatürk'ü Anma programları çerçevesinde gerçekleşti. Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Polat ve Serdal Demirel, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı, Yönetim Kurulu Üyesi Eren Oğuz, Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Teke, Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, kurum müdürleri, davetliler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, okulun yeni kütüphanesi hizmete açıldı.
Program, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği şarkıların bando eşliğinde seslendirilmesiyle başladı. Ardından, Atatürk fotoğraf sergisinin gezilmesi ve kütüphanenin açılış kurdelesinin kesilmesiyle devam etti. Açılışın ardından, protokol üyeleri öğrencilerle birlikte kitap okuma etkinliğine katılarak sohbet ettiler.
TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bu kütüphanesi, öğrencilere geniş bir bilgi yelpazesi sunmanın yanı sıra, Cumhuriyet'in ve Atatürk'ün mirasının gelecek nesillere aktarılmasına da önemli bir katkı sağlıyor. Bu proje, eğitim ve kültür alanında yapılan iş birliklerinin topluma olumlu etkilerini bir kez daha gösteriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin'de Büyükşehir Belediyesi, Gençlerin Kariyer Yolculuklarında Onları İleri Taşımaya Devam Ediyor
Mersin'de "Köy Bizim Şenlik Bizim"Le Her Köy Eğlenceye ve Müziğe Doyuyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi Aşhanesi’nde Bolluk ve Bereket İçin Kaynayan Aşureler Mersinlilere Dağıtıldı
Cimcime Teyze 74 Yaşında Vefat Etti
Başkan Vahap Seçer, CHP Mersin Kadın Kolları İl Kongresi’ne Katıldı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Duyurdu: "Havalimanımız 10 Ağustos’ta Sayın Cumhurbaşkanımız Tarafından Hizmete Açılacak"
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ın Eşi Yıldız Pehlivan Hanımefendi, Gül Çocuk Evinde Düzenlenen "Aşure Günü" Etkinliğine Katıldı
Uzun Yıllar Sonra Mersin Tarsus'ta Geleneksel Köyler Arası Futbol Turnuvası Başlıyor
Duvar Boyama Etkinliği İle Çocuklar Mersin'de RengÂrenk ve Eğlenceli Bir Gün Geçirdi
Mersin Büyükşehir Voleybol Kursu İle Minikler Hem Spor Yapıyor Hem Sosyalleşiyor

Mersin Haber ,Mersin