TKDK Ipard II - Üçüncü Başvuru Çağrı İlanı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 21 Aralık 2017 tarihinde IPARD II Programı Üçüncü Başvuru Çağrı ilanına çıktı.

25 Aralık 2017 Pazartesi, 10:50
TKDK Ipard II - Üçüncü Başvuru Çağrı İlanı
-

Başvurular hakkında detaylı bilgilere ve başvuru kurallarını içeren Başvuru Çağrı Rehberine (Versiyon 3.0)  kuruma ait resmi internet adresinden (www.tkdk.gov.tr) ulaşılabilecek.
 
Çağrı ilanına ilişkin Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tarafından gönderilen bültenin detayları ise şu şekilde.
Üçüncü Başvuru Çağrı İlanı kapsamında “Tarımsal İşletmelerin Fiziki Varlıklarına Yönelik Yatırımlar” ile “Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme” tedbirlerinden başvurular kabul edilecektir.
Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme (302) tedbiri için; 12.02.2018 Pazartesi günü saat 09:00’dan itibaren online sistem üzerinden gerçekleştirilecek başvurular 12.03.2018 Pazartesi günü saat 21:00’a kadar, Tarımsal İşletmelerin Fiziki Varlıklarına Yönelik Yatırımlar (101) tedbiri için; 01.03.2018 Perşembe günü saat 09:00’dan itibaren online sistem üzerinden gerçekleştirilecek başvurular ise 02.04.2018 Pazartesi günü saat 21:00’a kadar yapılabilecektir.
Online sistem üzerinden yapılan başvurulara ait dosyaların Mersin İl Koordinatörlüğü H.Okan Merzeci Bulvarı No:507/A Yenişehir adresine son teslim tarihine kadar teslim edilmesi gerekmektedir. Proje dosyalarının son teslim tarihleri ise Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme (302) tedbiri için 15.03.2018 Perşembe günü saat 18:00, Tarımsal İşletmelerin Fiziki Varlıklarına Yönelik Yatırımlar (101) tedbiri için 05.04.2018 Perşembe günü saat 18:00’dır.
Başvurular hakkında detaylı bilgilere ve başvuru kurallarını içeren Başvuru Çağrı Rehberine (Versiyon 3.0) Kurumumuzun resmi internet adresinden (www.tkdk.gov.tr) ulaşılabilmektedir.
Kamuoyuna ilanen duyurulur.
 
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN İDMANYURDU, CİNGÖZ İLE YOLLARINI AYIRDI
ERDEMLİ EMEKLİ EVİ’NE BÜYÜK İLGİ
MERSİN'DE NARENCİYE SORUNLARI MASAYA YATIRILDI
VALİ TOROS, "KIZ KALESİ’NİN MARKA DEĞERİ ARTIRILMALI"
MERSİN'DE HASTALARI VE HASTA YAKINLARINI MUTLU EDEN PROGRAM
EVİMİZ ATÖLYE’NİN 47. DURAĞI ENGELSİZ YAŞAM PARKI OLDU
BAŞKAN YILDIRIM'DAN İLÇE JANDARMA KOMUTANI GÜLER'E ZİYARET
ÇAMLIYAYLA- ÇAKIRLI KARAYOLUNDA ASFALT ÇALIŞMASI
TÜBİTAK DESTEKLİ "GELECEĞİN SINIFLARINA HAZIRLIK: ÖĞRETMENLER İÇİN YAPAY ZEKÂ OKURYAZARLIĞI" PROJESİ AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Mersin'de 2025 Yılı Yangın İş Başı Eğitimleri Tamamlandı

Mersin Haber ,Mersin