TISİAD’tan KUTSO’ya Ziyaret

Türkiye-Irak Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TISİAD) Başkanı Nevaf Kılıç ile beraberindeki heyet, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası'nı (KUTSO) ziyaret ederek, Irak Pazarı ile ilgili önemli görüşmelerde bulundu.

31 Temmuz 2019 Çarşamba, 10:52
TISİAD’tan KUTSO’ya Ziyaret
-

Türkiye-Irak Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TISİAD) Başkanı Nevaf Kılıç ile beraberindeki heyet, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası'nı (KUTSO) ziyaret etti. TISİAD İstanbul Temsilcisi Nizamettin Acar, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO Meclis Divan Üyesi Melih Aslan ile KUTSO Yönetim Kurulu üyelerinin bulunduğu ziyarette, Irak pazarı, ticari iş birliği ve yatırım imkanlarına ilişkin karşılıklı görüş alış verişi yapıldı. Irak’ın Türkiye ve bölge ekonomisi için çok önemli bir pazar olduğunu söyleyen TISİAD Başkanı Nevaf Kılıç, Kütahya ile Irak arasında ticari bir köprü oluşturmak istediklerini belirterek, derneğin yurt içi ve yurt dışı temsilcilikleri, yurt içi ve yurt dışında düzenledikleri faaliyetlere ilişkin bilgi sundu.

AVANTAJI GELİN HEP BİRLİKTE KULLANALIM
Ticaret ve sanayi odalarının önemli bir partner olduğunu ve iş dünyası için ortak çalışmalar yapılmasının arzu edildiğini sözlerine ekleyen Başkan Kılıç, “Türkiye ve Irak arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesi, özellikle Kütahya'dan Irak'a ihracat yapılması yönünde iş birliği yapılmasını çok önemli buluyoruz. Çünkü özellikle iki ülke arasındaki ilişkilerin üst seviyelere ulaşması için derneğimiz çok önemli adımlar attı ve anlaşmalar imzaladı. Bu vesile ile elde ettiğimiz avantajı herkesin kullanabilmesini arzu ediyoruz” ifadelerini kullandı.

KÜTAHYA IRAK’A IRAK KALMASIN!
TISİAD tarafından geçtiğimiz günlerde düzenlenen iş forumu, yatırım ve ticaret zirvesi gibi etkinlikler hakkında bilgide veren Başkan Kılıç, “Irak’ta düzenlediğimiz zirvenin ikincisini Türkiye’de yapacağız. Bununla ilgili tüm hazırlıklarımızı yaptık. Bu zirvede Kütahya’daki iş insanlarımızın da yer alması bize güç katacaktır. Amacımız Irak’a ırak kalan Kütahya’yı Irak’a yakınlaştırmak. Çünkü Irak ‘ta Kütahya'daki ürünler için hazır bir pazar var. Bu pazarı kullanmanız bizleri mutlu edecektir. Bu doğrultuda sektörel ikili görüşmelerde bulunmak isteyen ve ihracat yapmak isteyen KUTSO üyelerine, bilgi vermeye ve destek olmaya her zaman hazırız” şeklinde konuştu.

IRAK’TA CİDDİ BİR EKONOMİ OLUŞTURABİLİRİZ
KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ise, ziyaretten dolayı heyete teşekkür ederek, KUTSO'nun organizasyon yapısı, üye sayısı ve profili, öne çıkan sektörler, yürütülen çalışmalar ve gerçekleştirilen faaliyetler ile Kütahya'nın sosyal ve ekonomik durumu hakkında bilgi paylaştı. Kendilerinin de Irak pazarı ile ilgili önemli bir görüşlerinin olduğunu da söyleyen Başkan Özotraç, “Bu pazarın kullanılması için bizlere vesile olan TISİAD Başkanı Nevaf Bey ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Birlikte yapacağımız çalışmalar ile burada ciddi bir ekonomi oluşturacağımızdan hiç şüphem yok” diye konuştu.
TISİAD’tan KUTSO’ya Ziyaret

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti

Mersin Haber ,Mersin