Ticaret Borsasından Başkan Seçer ve Bozdoğan'a Ziyaret

Tarsus Ticaret Borsası'ndan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'e ve Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan'a ziyaret

13 Nisan 2019 Cumartesi, 10:09
G: 13.04.2019 - 10:15
Ticaret Borsasından Başkan Seçer ve Bozdoğan'a Ziyaret
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya ve Meclis Üyeleri 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri ardından mazbatasını alarak görevine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'i makamında ziyaret etti.
Hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Murat Kaya, "Tarsus Ticaret Borsası olarak bundan öncede olduğu gibi, kentin ticaretinin, ekonomisinin ve sosyo kültürel alanda toplumsal hayatı da içine alan gelişmelerde elimizi her zaman taşın altına koymaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Ortak akılla hareket etmek ilçemizin, ilimizin ve ülkemizin faydasına olacaktır. Borsamız geçmişten bugüne kadar kurum, kuruluş, meslek odaları ile ortak akılla hareket etmiştir. İnşallah gerek büyük şehir gerek ilçe belediyemizle bundan sonraki dönemde de ortak akılla hareket ederek daha fazla inisiyatif ve görev alarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız." şeklinde konuştu.
Tarsus Ticaret Borsasının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, "Her zaman ikinci EVİM olarak, bahsettiğim Borsamızda seçim öncesi sizleri ziyaretimde de belirttiğim gibi görevi ve emaneti aldığımız gün itibari ile Mersine, Tarsus'a hangi tür hizmetleri yapabiliriz onun çalışmalarını , projelerini paylaşmıştık. Bizler, meclis üyelerimiz, belediyedeki çalışanlarımızla birlikte inşallah daha yaşanabilir, daha huzurlu, daha gelişmiş ve birçok noktada kendini aşmış, yatırımları kucaklayan bir belediyecilik anlayışı içinde birliktelik ve işbirliği ile hareket edeceğiz.Bu anlamda, sivil toplum kuruluşlarımızın meslek odalarımızın katkı ve desteklerini tabi ki bekliyorum. Çünkü belediyenin yapacağı hizmetler tek başına bir yere kadar ulaşır. Biz birlikte el ele verdiğimiz zaman yapacağımız çalışmalar daha hızlı bir şekilde ivme kazanarak daha güzel noktalara taşınacaktır. İşbirliği ile birlikte ortak akılla ilimizi, ilçelerimizi gerek sanayisi gerek ticareti gerek turizmi ile en güzel noktalara taşıma gayreti içerisinde olacağız. Ben gerçekleştirdiğiniz ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

TARSUS BELEDİYE BAŞKANI BOZDOĞAN'A ZİYARET
Ticaret Borsasından Başkan Seçer ve Bozdoğan'a Ziyaret
Tarsus Ticaret Borsası Meclis Üyeleri 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri ardından Tarsus Belediye Başkanı seçilen Dr.Haluk Bozdoğan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyaret heyeti tarafından iyi dileklerin sunularak, birlik ve beraberliğin önemi vurgulandı.
Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, şehrin sosyal ve ekonomik yönden gelişmesi için, yerel yönetimlerin, üniversite, sivil toplum kuruluşları ile şehir halkının iş birliğinin önemli olduğunu vurgulayarak, bu birlik ve beraberliğin Tarsus ’da güçlü bir şekilde sağlanmasının arzu edildiğini, Tarsus Ticaret Borsası'nın işbirliğine her zaman hazır olduğunu ifade etti.
Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ise Borsanın işbirliğine ve katkısına büyük önem verdiğini, Tarsus ile ilgili çalışmalarda ortak hareket edilmesinin, şehre yapılacak yatırımlarla ilgili çalışmalarda, Başkan Murat Kaya'nın söz ettiği üniversite, yerel yönetim, sivil toplum kuruluşları ile şehir halkının bir araya getirilmesi hususuna öncelik ve önem vereceklerini ifade ederek, Tarsus'un potansiyelini öne çıkaracak tüm konularda işbirliğinin şart olduğunu belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti

Mersin Haber ,Mersin