Tenisin kalbi Antalya’da atıyor

ITF Dünya Koçlar Konferansı, Türkiye Tenis Federasyonu’nun ev sahipliğinde Antalya’da başladı.

24 Kasım 2015 Salı, 15:22
Tenisin kalbi Antalya’da atıyor
-

ANTALYA - 19. ITF Dünya Koçlar Konferansı, Türkiye Tenis Federasyonu’nun ev sahipliğinde Antalya’da başladı.

Uluslararası Tenis Federasyonu’nun her iki yılda bir düzenlediği ve dünyanın en geniş katılımlı tenis antrenörleri konferansı niteliğindeki ITF Dünya Koçlar Konferansı, Türkiye Tenis Federasyonu (TTF)’nun ev sahipliğinde Antalya Belek’te başladı.

Bu sene 19.’su gerçekleşen dev organizasyonun açılış konuşmasını yapan TTF Başkanı Cengiz Durmuş, dünyanın birçok ülkesinden 700’den fazla koçu bir araya getiren etkinliğin Türkiye’de düzenlenmesinin Türk antrenörler açısından önemine vurgu yaptı. "Dünya arenasında yerimizi alabilmek için koçlarımıza büyük görev düşüyor." diyen Durmuş, beş gün süren konferansın Türk ve dünya tenisine büyük katkı sağlayacağına inandığını ifade etti.

ITF Dünya Koçlar Konferansı’nın ilk gününde ise ITF Gelişim Departmanı Direktörü Dave Miley, Büyük Britanya Fed Cup ekibi kaptanı Judy Murray, Türkiye Davis Cup ekibi antrenörü Dominik Hrbaty, Adidas Oyuncu Gelişim Programı koçlarından Mats Merkel gibi önemli isimler seminer verdi.

Geniş katılımlı seminerlerin yanı sıra atölye çalışmalarının da yapıldığı ITF Dünya Koçlar Semineri, 28 Kasım Cumartesi gününe dek devam edecek.
CİHAN

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
NORVEÇ, MERSİN'DE DÖRT ALANDA YATIRIMA ODAKLANIYOR
SKOLYOZ FARKINDALIĞI TARSUS BELEDİYESİ KREŞLERİNDE BAŞLADI
SİLİFKE'DE ARACIN ALTINDA KALAN KIZ YOĞUN BAKIMDA
MERSİNDE TERÖRLE MÜCADELE OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINAN 195 KİŞİDEN 81'İ TUTUKLANDI
MERSİN'DE PANSİYONLU OKULLARIN YÖNETİCİLERİYLE TOPLANTI YAPILDI
TOROSLAR’IN GÜNDÜZ BAKIMEVİNDE MEZUNİYET SEVİNCİ
SEÇER: “MERSİN’DE BARIŞ VE HOŞGÖRÜ İKLİMİNİ HEP BİRLİKTE YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
MERSİN İDMANYURDU, CİNGÖZ İLE YOLLARINI AYIRDI
ERDEMLİ EMEKLİ EVİ’NE BÜYÜK İLGİ
MERSİN'DE NARENCİYE SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Mersin Haber ,Mersin