Telef Olmaya Terk Edilen Civcivler İçin Yıldırım Bürokrasi Sayesinde Yeni Firmalarla Anlaşma Yapıldı

Bir firmanın konkordato ilanı ile aç kalarak telef olmaya terk edilen 2 Milyon civciv için yıldırım bürokrasi işledi, civcivler için yeni firmalarla anlaşılarak yem temini yapıldı.

30 Ocak 2019 Çarşamba, 01:06
G: 30.01.2019 - 01:46
Telef Olmaya Terk Edilen Civcivler İçin Yıldırım Bürokrasi Sayesinde Yeni Firmalarla Anlaşma Yapıldı
-

Adana’da konkordato(iflâs anlaşması) ilan eden Garip Tavukçuluk'a fason üretim yapan Adana ve Mersin’de bulunan işletmelerde bulunan yaklaşık 2 milyona yakın kanatlıya bir haftadır hukuki ve ticari nedenlerden dolayı yem tedariki yapılamamaktaydı.
Mersin İl Tarım ve Orman Müdürlüğünü, yoğun çaba ve gayretleri sonucu bugün itibariyle işletmelerin yeni firmalarla sözleşme yapmaya başladığını ve aç kalarak ölüme terk edilen civcivlerin yeminin yapılan anlaşmalarla artık temin edildiğini duyurdu.
Mersin İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne ait sosyal medya hesabı üzerinden, teşekkür ve sürecin yıldırım hızı ile çözüme kavuşmasına vurgu yapan bir mesaj yayınlandı.
İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından açlığa terk edilen civcivler için yem temini konusunda bürokratik çözümün yıldırım hızı ile getirilmesinin ardından yayınlanan gönderi ise şu şekilde;
Bu süreçte, bizlerden desteklerini her daim esirgemeyen Tarım veOrman Bakanı Sn. Bekir Pakdemirli'ye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sn. Lütfi Elvan'a, Mersin Valisi Sn. Ali İhsan Su'ya, Mersin Milletvekilleri; Sn. Ali Cumhur Taşkın'a, Sn. Hacı Özkan'a, Sn. Zeynep Gül Yılmaz'a, Mersin AK Parti İl Başkanı Sn. Cesim Ercik'e, Hayvancılık Genel Müdürü Sn. Zekeriya Erdurmuş'a, Gıda Kont Genel Müdürü Sn. Muharrem Selçuk'a, bizzat Adana ve Mersine gelerek krizi birlikte yöneten Genel Müdür Yardımcısı Sn. Erol Bulut'a, İlgili Daire Başkanı Sn. Ercan Yenidünya'ya, Personele, Şube ve İlçe Müdürlerine, İl Müdür Yardımcılarına, Tarsus Kaymakamı Sn. Yüksel Ünal ve Tarsus Belediye Başkanı Sn. Şevket Can’a, Adana Valisi ve Adana Tarım ve Orman İl Müdürüne ve son olarak doğru haber yapan medya kuruluşlarına yoğun çalışmalarımıza verdikleri sonsuz destekten dolayı teşekkür ediyoruz.
Telef Olmaya Terk Edilen Civcivler, Yıldırım Bürokrasi Sayesinde Yeni Firmalarla Anlaşma Yapıldıİlk Böyle Duyulmuştu
Mersin’in Tarsus ve Çamlıyayla ilçesi mahallerinde bulunan tavuk kümeslerindeki civcivler açlıkla karşı karşıya kalmıştı.Tavuk ve yumurta üretim firması, kiraladığı kümese yaklaşık 2 milyon civciv getirmiş Ancak,firma iflas edince, aç ve susuz kalan civcivler ölüme terk edilmişti. Konunun ulusal ve yerel medyada gündem haline gelmesinin ardından "Yıldırım Bürokrasi" işleyerek bugün çözüm sağlandı. Açlıkla telef olmaya terk edilen civcivler için yeni anlaşma sağlanmasıyla yem teminin yapıldığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Mete Karayel
10:35
30 Ocak 2019 Çarşamba
civcivler adına çok sevindik, canlılar türü ne olursa olsun açlıktan ölmemeli.
46.197.28.106
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti

Mersin Haber ,Mersin