Tekne Turu Yaparken Özel Organizasyonlar Düzenleyin

Tekne turu yaparken aklınıza gelen her türlü özel organizasyonu saatlik ve günlük seçeneklerde en kaliteli şekilde planlayabilirsiniz.

10 Aralık 2021 Cuma, 13:13
G: 03.02.2022 - 15:04
Tekne Turu Yaparken Özel Organizasyonlar Düzenleyin
-

Tekne turu yaparken aklınıza gelen her türlü özel organizasyonu saatlik ve günlük seçeneklerde en kaliteli şekilde planlayabilirsiniz. 12 ay süresince yaz ve kış ayrımı olmaksızın sıklıkla tekne turu hizmeti alınan organizasyonların başında 2 kişilik romantik kutlama ve kalabalık katılımlı partilerin verildiği doğum günü davetleri, sürpriz evlenme teklifleri, yıldönümü yemekleri, gelin ve damatların kız kıza ve erkek erkeğe doyasıya eğlendikleri bekarlığa veda partileri, fasıl geceleri, nişan merasimleri ve düğün eğlenceleri gelse de yaz aylarında havaların iyice ısınmaya başladığı Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında Adalar ve Boğazda günübirlik olarak organize edilen yüzme turları için de yoğun olarak tekne turu talepleri gelmektedir. Tabi ki Ramazan Ayı'nda iftar yemeği organize etmek için tekne turu talebinde bulunan bireysel ve kurumsal müşterileri de unutmamak gerek.

EN AZ 2 SAATLİK TEKNE TURU
Tekne turu
hizmeti sunan şirketler kiralamaları en az 2 saat üzerinden yapıyorlar. 2 saatten daha kısa süreli tekne turu yapmak istediğinizde yine 2 saatlik kiralama ücretini kendilerine ödemeniz gerekiyor. Sevgililer günü, anneler günü, babalar günü ve yılbaşı gibi daha özel günlerde bu 2 saatlik alt limit 4 saat olarak güncellenebiliyor. Günlük kiralamalar toplamda 8 saat sürmekte ve çoğunlukla Adalar ve Boğazda kişi ve gruplara özel olarak organize edilen yüzme turları için tercih ediliyor. Günlük turlar sabah 10:00'da başlayıp akşam üzeri 18:00'da sona erecek şekilde planlansa da misafir talebi olduğu takdirde sabah başlangıç saati hiçbir fiyat farkı alınmadan 1 saat öne alınarak 09:00 sularında başlatılabiliyor.

KİRALIK LÜKS TEKNE BOĞAZ ÇOCUĞU
Boğazda uygun fiyata lüks tekne kiralama hizmeti almak istiyorsanız İstanbul'un en iyi görünümüne ve konforuna sahip olan Boğaz Çocuğu teknesini kiralayabilirsiniz. Arnavutköy sahilinde bağlı olan lüks tekne için kalkış ve varış noktası olarak genelde burası kullanılsa da Bebek, Rumeli Hisarı, Kuruçeşme, Kuleli ve Kandilli sahillerini de herhangi bir fiyat farkı talep etmeden kullanıyor. Daha uzak mesafedeki yerlerden tekneye giriş yapmak ya da inmek isteyenlerden ekstra ücret talep edilebileceği gibi iskele ve marina gibi kullanımı ücrete tabi olan yerlerin kullanılması istendiğinde buralardaki palamar ücretini müşterilerin ödemesi gerekecektir çünkü lüks tekne kiralama şirketleri boğazdaki ücretsiz alış ve bırakış yerlerini kullanmaktalar. Boğaz Çocuğu lüks teknesinin şuan için saatlik kiralama ücreti 1000 TL, günlük kiralama ücreti de 6000 TL olarak görünüyor ancak fiyatların ilerleyen zamanlarda değişebilme ihtimali olduğundan kiralama yapacağınız gün resmi site olan bogazturu.com adresini ziyaret etmenizde fayda var.

Tekne Turu Yaparken Özel Organizasyonlar Düzenleyin
ERKEN REZERVASYON YAPTIRIN
Yaz ayları ve tahmin edebileceğiniz gibi hafta sonu günleri İstanbul Boğazındaki tüm kiralık teknelere yoğun rezervasyon talebi söz konusu olmaktadır. Organizasyon yapmayı planladığınız gün belliyse rezervasyon yaptırmak için acele etmelisiniz yoksa bir başkası sizin istediğiniz gün ve saatler arasını kendi adına rezerve etmiş olabilir. Tekne turu rezervasyonu için atılması gereken ilk adım şirkete kaparo ödemesi göndermektir ve boğazda tekne turu hizmeti sunan şirketlerinin büyük çoğunluğu kaparo miktarı olarak organizasyon için ödenecek toplam ücretin yarısını talep etmektedirler. Ne de olsa organizasyon gününe daha çok var deyip rezervasyon işini ağırdan almayın çünkü haftalar hatta aylar öncesinden bile rezervasyon yaptıran müşterilerin var olduğunu bilmeli ve ona göre elinizi çabuk tutmalısınız. Hemen tekne turu sitesini ziyaret ederek fiyatlar başta olmak üzere merak ettiğiniz her şeyi öğrendikten sonra iletişim sayfasındaki bilgileri kullanarak şirketle temas kurun ve rezervasyon yaptırmak için gerekli adımları hızlıca atın!

Şimdiden iyi eğlenceler..

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin