TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Elvan, Millet Bahçesi Arazisindeki Çalışmaları İnceledi

Vali Ali İhsan Su ile Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, toplamda 140 dönüm alana sahip “Millet Bahçesi” projesi inşa çalışmalarını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

12 Ağustos 2020 Çarşamba, 07:43
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Elvan, Millet Bahçesi Arazisindeki Çalışmaları İnceledi
-

İncelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, projenin paydaşların yaptığı katkılarla daha da geliştiğini kaydeden Lütfi Elvan, proje kapsamında Müftü Deresi’nin iki köprü arasında kalan bölümünün ıslah edileceğini ifade ederek, OYAK ve aquapark arazilerinin de projeye dahil edildiğini açıkladı.
Müftü Köprüsü altından geçerek güneye doğru inen yolun denize kadar olan kısmının da projeye dahil edilmesi için çalışmaların yürütüldüğünü söyleyen Lütfi Elvan, Millet Bahçesi'nin son derece entegre ve oldukça büyük bir alanı kapsayacağını dile getirerek; " Vatandaşlarımız, eski OYAK arazisinde bulunan bu devasa büyük ağaçların altında gelip dinlenebilecekler, rahat bir nefes alabilecekler. Netice olarak da Mersinlilerin yaşam kalitesini biraz daha yukarı doğru çekmiş olacağız." şeklinde konuştu.
Sözlerinin sonunda birlikteliğin ve ortak akılla hareket etmenin önemine işaret eden Lütfi Elvan, "Biz iş yapma derdindeyiz bu işi de gelin hep birlikte yapalım. Bu kentin gelişmesine, kalkınmasına hep birlikte katkı sağlayalım, elimizi taşın altına hep birlikte koyalım.” dedi.
Lütfi Elvan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay'ın, Lübnan ziyaretinde Mersin ve İskenderun limanlarına ilişkin yaptığı açıklamasının hatırlatılması üzerine; "Mersin milletvekili, Mersin'de yaşayan bir kardeşiniz olarak elimizden gelen desteği vereceğiz. Bu kadar acıyı yaşamış bir ülkeye, katkı sağlamak Mersinliler adına gurur verici." ifadelerini kullandı.
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan'a, Vali Ali İhsan Su'nun yanı sıra; Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ile il müdürleri, oda başkanları ve sivil toplum kuruluş temsilcileri de eşlik etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor

Mersin Haber ,Mersin