Desktop sürüme geç

TAŞYAD Toplantısında, Bedri Rahmi Eyüboğlu Şiirleri İle Anıldı

Kısa adı TAŞYAD olan Tarsus Şairler ve  Yazarlar Derneğinin  konuğu merhum Bedri Rahmi Eyüboğlu idi.

04 Şubat 2019 Pazartesi, 07:55
TAŞYAD Toplantısında, Bedri Rahmi Eyüboğlu Şiirleri İle Anıldı
2019-02-04 07:55:34 -

Asutay işhanı Güner Baykal toplantı salonunda yapılan haftalık toplantının ilk bölümünde merhum şairlerimizden Eyüboğlu’nun hayat hikayesi okundu. Şiirleri seslendirildi. İkinci bölümde ise serbest şiirler okundu.
Gecede, sohbetin yanı sıra her zamanki gibi şiirler ağırlık kazandı. Bol bol şiirlerin okunduğu toplantıda, yerel şairler kendi eserlerinin yanı sıra sevdikleri değişik şairlerin şiirlerinden de örnekler sunuldu.
Etkinlik her hafta Cuma akşamları başka bir şair anılarak tekrarlanıyor. Başkan Doğan Akpınar başkanlığındaki etkinlik soğuk kış gecelerine sıcaklık kazandırıyor.
TAŞYAD 8 Şubat Cuma günü Akşamı Karacaoğlan’ı anacak. Gelecek hafta 15 Şubat Cuma akşamı ise Sevgililer günü kutlanarak Sevgililere yazılan şiirler seslendirilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
VALİ TOROS'UN EŞİ DUDU İREM TOROS'TAN HUZUREVİ ZİYARETİ
KAYMAKAM AKYÜZ, ANNELER GÜNÜ NEDENİYLE ŞEBİT ANNELERİNE ZİYARET
MERSİN'DE KAZA: 4 AĞIR YARALI
VALİ TOROS, ŞEHİT ANNE VE EŞLERİ İÇİN DÜZENLENEN ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİNE KATILDI
BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER, ÇÖLYAK HASTASI YURTTAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖZEL ÇOCUKLARA DENİZ KEYFİ VE MÜZİK DOLU BİR GÜN
Vali Toros'tan Anneler Günü Mesajı
Tarsus ve Çamlıyayla’da Kuvvetli Yağış Alarmı
Müftü Akçay’dan Anneler Günü’nde Anlamlı Ziyaret
VALİ TOROS'TAN GÜVENLİK VE ASAYİŞ AÇIKLAMASI

Mersin Haber ,Mersin