TAŞTİ’de Dezenfekte Çalışmaları Sürekli Yapılıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Tarsus Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde (TAŞTİ) Büyükşehir ekipleri dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

20 Ağustos 2020 Perşembe, 20:39
G: 22.08.2020 - 10:05
TAŞTİ’de Dezenfekte Çalışmaları Sürekli Yapılıyor
-

Büyükşehir ekipleri, TAŞTİ içerisinde bulunan mescitte detaylı temizlik çalışması gerçekleştirirken, tesise giriş-çıkış yapan tüm vatandaşların ateş ölçümleri yapılıyor.
Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Tarsus Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde (TAŞTİ), Büyükşehir ekipleri dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. COVID-19 süreciyle birlikte alınan tedbirler kapsamında birçok noktasına uyarı levhaları asılan tesise giriş-çıkış yapan tüm vatandaşların ateş ölçümleri yapılıyor.
Tarsus’un dışarıya açılan kapısı konumunda olan TAŞTİ içinde bulunan tüm bilet satış işyerlerini ve vatandaşların ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışması yürüten Büyükşehir personelleri, zaman zaman yoğunluğun yaşandığı tesis içinde de vatandaşları sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda uyarıyorlar.
Büyükşehir ekipleri TAŞTİ içinde bulunan tüm oturma gruplarına fiziki mesafenin korunması için şeritler çekip, uyarı yazıları asarken, aynı şekilde tüm bilet satış işyerlerinin ön bölümlerine vatandaşların salgın konusunda dikkat etmesi ve yapması gerekenleri içerir broşürler asıldı.
Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü mezarlıklar birimi ekipleri tarafından yapılan çalışmada, TAŞTİ içerisinde ki mescitte de kapsamlı temizlik işlemi yapıldı. Çalışmalar kapsamında oturma grupları, bilet satış işyerleri, ortak kullanım alanları dezenfekte edildi.
Yine görevli personelde mesafe kurallarına uyulması, maske takılması ve dikkat edilmesi gereken diğer hususlarda da vatandaşları sözlü olarak uyarıyorlar.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı

Mersin Haber ,Mersin