
Tarsus Sanayici İş İnsanları ve Akademisyenleri Derneği (TASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nil Özveren ve dernek yönetim kurulu üyeleri Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak’ı ziyaret etti.
Tarsus TSO’da Başkan Yardımcısı Fuat Togo’nun da hazır bulunduğu ziyarette TASİAD Yöneticileri kent ve bölge ekonomisindeki yeni fırsatların yaratacağı sinerji ile ortak çalışma yapmak istediklerini ifade etti. Başkan Koçak da kent için her türlü işbirliğine açık olduklarını vurgulayarak, Tarsus’un bölgenin lokomotif üssü konumuna geçtiğini ve bunun için el birliğiyle daha çok çalışılması gereken bir dönem içinde bulunduklarını belirtti.
Daha sonra TASİAD, Tarsus TSO ve diğer paydaşlarla birlikte yapılması planlanan projelerle ilgili fikir alışverişi yapıldı.
Daha sonra TASİAD, Tarsus TSO ve diğer paydaşlarla birlikte yapılması planlanan projelerle ilgili fikir alışverişi yapıldı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.