Tarsus’un Mithatpaşa Mahallesi’nde Esnafı Ziyaret Edip "Hayırlı İşler" Dileyen Başkan Seçer, Bir Kahvehanede Vatandaşlarla Buluşarak Sorun ve Taleplerini Dinledi

Seçer, “Adaletli bir şekilde, her hizmete ihtiyacı olan mahalleye ulaşarak hizmet yapma çabası, gayreti, azmi içerisindeyiz” diye konuştu.

20 Temmuz 2022 Çarşamba, 16:49
Tarsus’un Mithatpaşa Mahallesi’nde Esnafı Ziyaret Edip "Hayırlı İşler" Dileyen Başkan Seçer, Bir Kahvehanede Vatandaşlarla Buluşarak Sorun ve Taleplerini Dinledi
-

Mithatpaşa gibi daha önceki dönemlerde hizmeti kısıtlanmış, hizmette ikinci plana atılmış yerlere çok daha fazla önem verdiklerini söyleyen Seçer, “Burada size ayrıcalık yapmıyoruz. Bizim yaptığımız, geçmiştegerçekleşmeyen adaleti yerine getirmek” dedi.

Kendisine oy vermiş, vermemiş herkesin belediye başkanı olduğuna dikkat çeken Seçer, “Bana oy verip vermediğinizi sorgulamam. Benim görevim ayrım yapmadan size hizmet etmek. Onun için biz görevde olduğumuz sürece kendinizi güvende ve huzurlu hissedin. ‘Bizim Başkanımız var’ deyin” ifadelerini kullandı.

“Mersin’e hizmette Hz. Ömer adaletini tesis ediyoruz”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus’un Mithatpaşa Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Seçer, Mehmet Akif Ersoy Caddesi’ndeki esnafı gezerek başladığı programına, bir kahvehanede gerçekleştirilen vatandaşlarla buluşma etkinliği ile devam etti. Tarsus gezisinde Başkan Seçer’e; CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ile Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve daire başkanları da eşlik etti.

Vatandaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür eden Başkan Seçer, “Sizlere hizmet etmek için gayret ediyoruz. Çok gayretli bir belediye olduğumuz herkesçe biliniyor. Biz Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak Türkiye’nin takip ettiği bir belediyeyiz. Ben sizlerin oylarıyla Belediye Başkanı oldum. Bu desteğin ve sorumluluğumun farkındayım. Bu yük ağır bir yük, ama çok değerli, çok kutsal bir yük. Kolay vazife yapmadığımızı biliyorsunuz. Kısıtlı imkanlarımızı kullanıp, israf etmeden, kul hakkı yemeden, birilerinin yemesine müsaade etmeden, tüyü bitmemiş yetimin hakkını israf etmeden, ama her şeyden önemlisi Hz. Ömer adaletini hizmete ihtiyacı olan her mahalleye eşit olarak ulaştırma gayreti ve azmi içerisindeyiz” dedi.

“Bizim tek gücümüz, moral kaynağımız ve enerjimiz sizlersiniz”

Vatandaşların desteğinden inanılmaz derecede moral bulduklarını söyleyen Başkan Seçer, “Bizim tek gücümüz, tek moral kaynağımız ve enerjimiz sizlersiniz. Sizin bu sevginiz, duanız, teşekkürünüz, memnuniyetiniz olmasa; emin olun ne ben sokağa çıkabilirim, ne de bu görevi yapabilirim. Başkanınızı iyi tanıyın ve benden yana yatağınızda rahat uyuyun” diye konuştu. Çalıştıkça dinlendiğini dile getiren, tüm mahallelere adaletli bir şekilde hizmet götürdüklerini belirten Başkan Seçer, “Muhtarlarımızla gayet uyumlu bir çalışma içerisindeyiz. Sizin memnuniyetinizi daha da artırmak için, bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz. Yol yapımlarından MESKİ’nin yaptığı su, kanalizasyon çalışmalarına kadar… Mithatpaşa gibi daha önceki dönemlerde hizmeti kısıtlanmış, hizmette ikinci plana atılmış yerlere ilgimiz daha fazla. Burada size ayrıcalık yapmıyoruz. Bizim yaptığımız, geçmişte gerçekleşmeyen adaleti gerçekleştirmek. Yaptığımız bundan ibaret” ifadelerini kullandı.

“Kendinizi huzurlu hissedin. ‘Bizim Başkanımız var’ deyin”

Mersinlilere ayrım yapmadan hizmet etmenin gayreti içinde olduğunu bir kez daha vurgulayan Başkan Seçer, “Ben sizin Belediye Başkanınızım. Bana oy verip vermediğinizi sorgulamam. Benim görevim size ayrım yapmadan hizmet etmek. Onun için biz görevde olduğumuz sürece, kendinizi güvende ve huzurlu hissedin. ‘Bizim Başkanımız var’ deyin. Biz belediye olarak yol, su, otobüs gibi hizmetleri sağlarız. Ama bizim için her şeyden önemlisi insan. Bizim için kadın öncelikli, çocuk öncelikli. Hasta, hamile, bebek, öğrenci, evinde yemeğini yapamayan yaşlı teyzem önemli. Bunların mutluluğu, huzuru önemli. Eğer bu saydığım insanlar acı çekiyorsa, onların acısını paylaşmamız çok önemli. Onun için Mersin Büyükşehir Belediyesi, tüm Türkiye’de sosyal belediyecilik dendiği zaman akla gelen ilk belediye haline geldi” şeklinde konuştu.

Varal: “Verilen hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum”

CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal, “Mithatpaşa Mahallesi, Tarsus’un simgesi olan bir mahalle. Bütün renklerin bir arada kardeşçe, huzur içerisinde yaşadığı bir mahalle. Büyükşehir Belediyesi’nin Mithatpaşa Mahallemiz başta olmak üzere Tarsus’un tüm mahallelerine verdiği hizmetler için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Borlukan: “Büyükşehir her eksiğimizi tamamlıyor”

Tarsus Mithatpaşa Mahalle Muhtarı Muhittin Borlukan ise “Biz Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden memnunuz. İhtiyaçlarımız yerine getiriliyor, eksik olanlar da yapılacak inşallah. Hangi daire başkanı, hangi müdürü aradıysak eksiklerimiz tamamlanıyor” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti

Mersin Haber ,Mersin