Desktop sürüme geç

TARSUS'TAN 224 HACI ADAYI KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI

Tarsus Müftülüğü tarafından, 2025 yılı hac ibadetini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek hacı adayları için uğurlama merasimi düzenlendi.

02 Mayıs 2025 Cuma, 09:43
TARSUS'TAN 224 HACI ADAYI KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI
2025-05-02 09:43:25 -


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Tarsus Müftülüğü tarafından, 2025 yılı hac ibadetini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek hacı adayları için uğurlama merasimi düzenlendi. Ulu Cami avlusunda gerçekleştirilen programa hacı adaylarının yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Uğurlama programına İlçe Müftüsü Murat Akçay da katıldı. Programda Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı, ilahiler söylendi ve hac ibadeti hakkında bilgilendirici konuşmalar gerçekleştirildi. Duygu dolu anların yaşandığı törende, Müftü Murat Akçay yaptığı konuşmada hac ibadetinin önemine değinerek, “Rabbim tüm hacılarımızın ibadetlerini kabul eylesin. Sağlık ve afiyetle gidip dönmelerini nasip etsin,” dedi.
Program, yapılan duaların ardından hacı adaylarının kutsal topraklara uğurlanmasıyla sona erdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN'DE 439 BİN ÖĞRENCİ TATİLE GİRDİ
TARSUS'TA KARNE SEVİNCİ
Mersin Erdemli’de Gençlere Unutulmaz Karne Hediyesi
KAN VERDİLER, HAYAT KURTARDILAR
KAYMAKAM AVCI, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU.
Gençler atığı sanata dönüştürdü, Mersin finalin adresi oldu
MİLLETVEKİLİ UYSAL, REKTÖR ÖZEN İLE GÖRÜŞTÜ
VALİ TOROS, MERSİN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. EROL YAŞAR İLE GÖRÜŞTÜ
MERSİN BAROSU HAYVAN HAKLARI KOMİSYONU, PATİKÖY’Ü ZİYARET ETTİ
BÜYÜKŞEHİR’DEN TARSUS’UN DOĞU VE BATI GİRİŞ NOKTALARINDA PEYZAJ ÇALIŞMASI…

Mersin Haber ,Mersin