Tarsus'taki Tüm Odalar Eski Maliye Binasında Toplanıyor

Tarsus Belediyesi mülkiyetine geçen Şehitkerim ve Kızılmurat vergi dairelerinin olduğu eski maliye binası restore ediliyor.

07 Eylül 2017 Perşembe, 13:49
Tarsus'taki Tüm Odalar Eski Maliye Binasında Toplanıyor
-

Belediye Başkanı Şevket Can, oda  başkanları ile makamında buluşarak eski maliye binasının yapılması planlanan restore çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Restorasyon sonrası Oda ofislerini burada toplamayı düşündüklerini belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, güzel bir birliktelik olacağını söyledi. Başkan Can, “Odalarımıza güzel bir hizmet olacağını düşünüyorum. Bu kurumların tek binada olmasının da esnaflarımıza kadar uzanan avantajları mutlaka olacaktır. Belediye olarak her zaman sizlerin yanında olduk. Elimizden geldiğince sizin ve size bağlı esnafların sorunlarına sıkıntılarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Eski Maliye binası restorasyon sonrası hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Her katta 10 odanın bulunacağını ifade eden Başkan Can, 250 kişilik konferans salonunun bulunduğu binanın 3 katlı olacağını kaydetti.
Oda  Başkanları Tarsus Belediye Başkanı Can'a memnuniyetlerini dile getirip teşekkür ettiler.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
“KÖYDE ŞENLİK, TARSUS’TA GELECEK VAR” HEYECANI KEŞLİ MAHALLESİ’NDE
VALİ TOROS, MUT ADALET SARAYINA ZİYARETTE BULUNDU
“JANDARMADAN MUT'TA KAÇAK MAKARON OPERASYONU”
Tarsus’ta 29 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Kovalamacayla Yakalandı
VALİ TOROS, MUT ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ
VALİ TOROS'TAN BAŞKAN ORHAN'A İ-ADEİ ZİYARET
FINDIKPINARI - ARSLANKÖY ARASINI 18 KM’YE DÜŞÜRDÜ
BÜYÜKŞEHİR’İN YAYLA KONSERLERİ’YLE KIRSALDAN MÜZİK SESLERİ YÜKSELİYOR
TARSUS TSO BAŞKANI KOÇAK, İZMİR İTALYA KONSOLOSU BİANCHİ İLE GÖRÜŞTÜ
Çamlıyayla'da "Orman Yangınlarıyla Mücadele Değerlendirme Toplantısı " Yapıldı

Mersin Haber ,Mersin