Tarsus’ta yaşayan Tosun Paşa’nın Suphi’sine sürpriz doğum günü

Yeşilçam'ın önemli isimleri arasında gösterilen ve 120'yi aşkın filmde rol alan ve 72 yaşına giren Tarsuslu Cevdet Arıkan’a dostlarından sürpriz doğum günü pastası.

02 Mart 2019 Cumartesi, 23:47
Tarsus’ta yaşayan Tosun Paşa’nın Suphi’sine sürpriz doğum günü
-

Tarsus’ta Yeşil mahalle’de tek başına yaşamını geçiren ve özellikle unutulmaz Tosun Paşa filminde Seferoğulları’nın Suphi’si olarak hafızalara kazınan Cevdet Arıkan’ı, Yeşil Mahalle Muhtarı Emrah Kara, Şahin Mahallesi Muhtarı Hüseyin Aydın ve diğer dostları unutmadı.
Sık sık Arıkan’ı evinde ziyaret eden muhtarlar ve diğer dostları, Türk sinemasının önemli sanatçısına ahde vefa örneği gösteriyorlar.
Sürpriz doğum günü pastasını görünce oldukça duygulanan Arıkan, onlara teşekkürlerini iletti.
Kemal Sunal'ın "Tosun Paşa", "Kibar Feyzo", Ferdi Tayfur'un "Çeşme", "Ben de özledim", Cüneyt Arkın'ın "Gırgır Ali" ve "İstasyon" filmleri başta olmak üzere 120'nin üzerinde filmde rol alan, Ediz Hun, Erol Taş, Ayhan Işık, Murat Soydan ve Kadir İnanır gibi birçok ünlüyle aynı sette çalışan Cevdet Arıkan, yıllardır beyaz perdeden uzak bir hayat sürüyor.
İstanbul'da geçimin zorlaşması ve sinema sektörünün eskisi kadar hareketli olmaması üzerine 1990'lı yılların başında 6 çocuğu ve eşiyle Tarsus’a yerleşen Arıkan, burada yeni bir yaşam kurdu.
Çocuklarının ve eşinin tekrar İstanbul'a dönmesi nedeniyle tek başına kalan Arıkan, şu an 3 ayda bir verilen 65 yaş aylığı ve çocuklarının yardımıyla geçimini sağlamaya çalışıyor.
Kaynak: Tarsus Akdeniz

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti

Mersin Haber ,Mersin