Tarsus'ta PKK/KCK Terör Örgütü Destekçilerine Yoğun Operasyon

Mersin Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Terörle Mücadele Büro Amirliği, PKK/KCK Silahlı Terör Örgütü destekçilerine yönelik büyük çaplı bir operasyon gerçekleştirdi.

05 Aralık 2023 Salı, 04:26
Tarsus'ta PKK/KCK Terör Örgütü Destekçilerine Yoğun Operasyon
-

Yapılan çalışma sonucunda, çeşitli sosyal medya platformlarında örgütü öven ve destekleyici paylaşımlarla propagandasını yapan, 2014-2016 yılları arasında Tarsus İlçesinde gerçekleştirilen sokak eylemlerine katılan 4 PKK/KCK üyesi tespit edildi.
Drone ve Özel Harekat birimlerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen operasyon sonucunda 4 şahıs gözaltına alındı. Operasyon sırasında yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız tüfek, 1 adet ruhsatlı tabanca ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.
Bu operasyon, terör örgütü PKK/KCK'nın faaliyetlerine karşı halkın güvenliğini sağlama ve toplumu terör unsurlarından arındırma amacıyla gerçekleştirilen önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Gözaltına alınan şahısların, adli süreç içerisinde haklarındaki suçlamalarla ilgili yargılanacakları belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
BEKİR'DE KAZASINDA ÖLEN SAYISI 2'YE YÜKSELDİ!
TŞOF GENEL BAŞKANI YİĞİNER ’DEN BAŞKAN SARI ’YA ZİYARET
AKGEDİK-KURBANLI ARASINDA Kİ YOL AĞINDA BÜYÜKŞEHİR’DEN YENİLEME ÇALIŞMASI
ŞEHİT VE GAZİ ANNELERİ, ANNELER GÜNÜ’NDE UNUTULMADI
VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 MAYIS
BÜYÜKŞEHİR, ‘SEVGİ VARSA ENGEL YOK’ DİYEREK TÜM ENGELLERİ AŞIYOR
KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU, TÜRK DİL BAYRAMINI KUTLADI
MYOFest Sektör Kampüste” Etkinliğiyle Öğrenciler İş Dünyasıyla Buluştu
“JANDARMADAN SİLAH KAÇAKÇILARINA OPERASYON: 2 TUTUKLAMA"
BOZYAZI'DA YARALAMALI OLAYDA KAÇAN ŞAHIS YAKALANDI

Mersin Haber ,Mersin