TARSUS'TA ÖĞRENCİLERE ÇÖMLEK SANATI TANITILDI

Tarsus Fatih Sultan Mehmet İlkokulu öğrencileri Çömlek Ustası Eyüp Makal'ın atölyesini ziyaret ederek, çömlek sanatını yakından tanıma imkanı buldular.

21 Şubat 2025 Cuma, 20:58
TARSUS'TA ÖĞRENCİLERE ÇÖMLEK SANATI TANITILDI
-

Tarsus Fatih Sultan Mehmet İlkokulu öğrencileri Çömlek Ustası Eyüp Makal'ın atölyesini ziyaret ederek, çömlek sanatını yakından tanıma imkanı buldular.

Tarsus Kaymakamlığı koordinesinde yürütülen Büyük İlçeler Güven ve Dönüşüm Projesi kapsamında Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Yaşayan İnsan Hazineleri etkinliği adı altında Fatih Sultan Mehmet İlkokulu öğrencileri Çömlek Ustası Eyüp Makal'ın atölyesini ziyaret ettiler.

Etkinlik öğrencilerin hem el becerilerini geliştirmelerine hem de Türk kültürünün önemli bir parçası olan çömlekçiliği daha yakından tanımalarına olanak tanıdı. Öğrenciler hem öğretici hem de eğlenceli bir şekilde çömleklerini yapma fırsatı buldu. 

Tarsus Fatih Sultan Mehmet  İlkokulu yönetimi  Öğrencileri misafir eden Eyüp Makal ve Behiye Makal’a teşekkür etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
ADANA- MERSİN OTOYOLUNDA, “BİRİ OTOBÜS BEŞ ARAÇ ZİNCİRLEME TRAİK KAZASI
BAYRAM TATİLİNİN 3 GÜNÜNDE 27 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ
MERSİN'E KUVVETLİ SAĞANAK UYARISI
MERSİN, KADER MAÇINA BİLENİYOR
Büyükşehir Çöpten Enerji Üretme Kapasitesini Artırdı
BAŞKAN SOFU: " YAPAMAZ DEDİKLERİNİ YAPTIK BAŞARAMAZ DEDİKLERİNİ BAŞARDIK"
BAYRAMIN GÖZDESİ BÜYÜKŞEHİR KAFELERİ OLDU
VOLKAN KONAK BUGÜN MAÇKA'DA TOPRAĞA VERİLECEK
TARSUS'TA YARALI LEYLEK, ORMANCILAR TARAFINDAN KURTARILDI
Başkan Seçer ve Meral Seçer, Tarsuslularla ‘Bayram Sofrası'nda Buluştu

Mersin Haber ,Mersin