TARSUS'TA "GÜVENLİ TRAFİK HUZURLU ŞEHİR" UYGULAMASI

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü, 94 ekip ve 479 personel ile "Güvenli Trafik, Huzurlu Şehir " uygulaması yaptı.

16 Mart 2025 Pazar, 16:18
TARSUS'TA "GÜVENLİ TRAFİK HUZURLU ŞEHİR" UYGULAMASI
-

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü, 94 ekip ve 479 personel ile "Güvenli Trafik, Huzurlu Şehir " uygulaması yaptı.
Mersin Valiliği tarafından başlatılan “Güvenli Trafik Huzurlu Şehir” uygulaması kapsamında; Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü 94 ekip ve 479 personel ile yapılan uygulamalar sonucunda 4 bin 800 şahıs sorgulandı.Yapılan sorgulama.sonucunda ise 7 aranan şahıs yaralanırken, Yoklama kaçağı 12 şahsa ise tebliğ yapıldı.  
Yapılan uygulamalarda ayrıca 1 tabanca, 87 sentetik ecza hap, 7 ectasy, 3 gram sentetik kannabinoid madde ele geçirildi.
Aynı uygulama da bin 016 araç kontrol edilirken, 2 araç trafikten men edildi, 370 motosiklet kontrol edilirken, 2 motosiklet trafikten men edildi. 13 şahsa ise 5326 sayılı Kabahatler Kanunu kapsamında adli işlem başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
SİLİFKE'DE  HUZUR UYGULAMASI
TARSUS'TA "GÜVENLİ TRAFİK HUZURLU ŞEHİR" UYGULAMASI
BAŞKAN SOFU " ZİRAİ DRONE ÇİFTÇİLERİN HİZMETİNE GİRECEK"
MERSİN'İN KALBİNDE RAMAZAN COŞKUSU DEVAM EDİYOR
METEOROLOJİ'DEN 10'İLE ZİRAİ DON VE BUZLANMA UYARISI
20 KADIN GİRİŞİMCİ HAŞERE MÜCADELESİ İÇİN LEPİSTES BALIĞI YETİŞTİRECEK
BÜYÜKŞEHİR RAMAZAN’IN BEREKETİNİ SOFRALARA TAŞIYOR
TARSUS'TA DEPREMZEDE MİNİK NEHİR'E "İYİLİK HAFTASI" ZİYARETİ
MERSİN'DE OTOMOBİL İLE MİNİBÜS KAZA YAPTI, MİNİBÜS ALEV ALDI
MERSİN TULUMBA KAVŞAĞINDA KAZA: 1 YARALI

Mersin Haber ,Mersin