Tarsus'ta bir Gülek vardı

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Büyükşehir yasasıyla kapanan beldelerden olan Gülek Mahallesi’nde inceleme yaptı

28 Şubat 2016 Pazar, 09:19
Tarsus'ta bir Gülek vardı
-

 Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Büyükşehir yasasıyla kapanan beldelerden olan Gülek Mahallesi’nde bir dizi incelemelerde bulundu.

Gülek girişinde yol çalışması yapan işçiler ve öğrencilerle karşılaşan Başkan Can, sıcak bir sohbette gerçekleştirdi. Mahalle Muhtarı Cafer Ertan ve mahalle sakinleri biraraya gelen Başkan Can, önce sorunları dinledi. Başkan Can, daha sonra Gülek Mahallesi’ne yapacakları hizmetleri anlattı. Can, “Geçen hafta Atalar, Yeşiltepe ve Özel Bahşiş Mahallelerimizi ziyaret ettim. Bu hafta başı Yenice, bugünde Gülek Mahallemize ziyaret gerçekleştiriyorum. Her gittiğim yerde mahalle sakinleri ve mahalle muhtarlarının sıkıntılarını dinliyorum. Bugün buradayız. Gülekli vatandaşımızın isteği ve talebi nedir? Biz zaten sorunları biliyoruz. Biz buranın eksiklerini biliyoruz ama sizlerle karşılıklı bilgi alışverişini yapacağız. Sonuçta biz şehri beraber yöneteceğiz. Bizim Tarsus’ta en önemli meselemiz; huzur, kardeşlik ve evlatlarımıza yaşanabilecek bir şehir bırakmaktır” dedi.

Büyükşehir yasasıyla hizmetlerin bir kısmının Mersin Büyükşehir Belediyesi, bir kısmında Tarsus Belediyesi tarafından hayata geçirildiğini vurgulayan Başkan Can, sorunları yerinde tespit ettiklerini söyledi.

Mahalle Muhtarı Cafer Ertan ve mahalle sakinleri, yapılacak hizmetleri yerinde inceleyen Başkan Can, Gülek Mahallesi’nin ihtiyacını karşılayacaklarını söyledi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mut'ta Orman Yangınlarıyla Mücadele Toplantısı
Tarih, Doğa ve Spor Coğrafyasında Sağlık Emin Ellerde
YOL KAPATAN SÜRÜCÜLERE AĞIR PARA CEZASI GELİYOR
BAŞKAN SEÇER’DEN ‘19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI’ MESAJI
BAŞKAN BOLTAÇ’TAN, 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
MERSİN SOLİ'DE DALGALI DENİZE GİREN 1 KİŞİ BOĞULDU
BAŞKAN SEÇER, ‘4. ULUSLARARASI KİLİKYA ULTRA MARATONU’NUN STARTINI VERDİ
MÜDÜR ATEŞ, DOLUDAN ZARAR GÖREN BÖĞRÜEĞRİ KÖYÜ'NDE İNCELEMELRDE BULUNDU
Müftü Akçay, Genç Çiftin Resmi Nikâhını Kıydı
MERSİN AKDENIZ'DE MOTORSİKLET KAZASI: 1 YARALI

Mersin Haber ,Mersin