Tarsus'ta Açılış; Final Okulları Tarsus Kampüsü Törenle Açıldı

Türkiye'de 40 yıldır eğitim sektörünün çeşitli kademelerinde yer alan Final Okulları Tarsus kampüsü düzenlenen törenle hizmete açıldı

14 Haziran 2019 Cuma, 21:48
G: 14.06.2019 - 21:48
Tarsus'ta Açılış; Final Okulları Tarsus Kampüsü Törenle Açıldı
-

Türkiye’de 40 yıldır eğitim sektörünün çeşitli kademelerinde yer alan Final Okulları Tarsus kampüsü düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Bünyesinde Anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, Sağlık Meslek Lisesini bulunduran Tarsus Final Okulları Tarsus’ta 27. yılını tamamladı.
Açılış törenine Tarsus protokolünün yanı sıra, kurumun üst düzey yetkilileri ile Milli Eğitim camiasından birçok eğitimci katıldı. Açılışta Mersin vali yardımcısı Abdulhamit Erguvan, Mersin Büyükşehir belediye başkanı Vahap Seçer, Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, Tarsus belediye başkanı Haluk Bozdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç,Mersin İl Jandarma alay komutanı Albay Hasan Basri Uçar, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, Tarsus Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, Tarsus İlçe Jandarma komutanı binbaşı Erhan Erdoğan, Tarsus Emniyet müdür yardımcıları Özden Özden ve Oğuz Şahin ile aileler, öğrenciler de hazır bulundu.
KONUŞMALAR
Açılışta saygı duruşunda bulunulup istiklal marşı okundu. Final Eğitim kurumları Genel müdürü Şevket Ertem ve Tarsus kurucusu Tamer Güner güzel bir konuşma yaparak okulun hayırlı uğurlu olmasını temenni ettiler.
Final Eğitim kurumları Genel müdürü Şevket Ertem konuşmasında “Bizler 40 yıl evvel Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda eğitim vermek için yola çıktık. Bizim değerlerimiz 780 bin km sınırımız, ay yıldızlı bayrağımız ve İstiklal marşımıza saygımız vardır ve bunlardan ödün veremeyiz. Final Eğitim kurumları Tarsus için büyük şans. Bizler Türkiye Cumhuriyeti devletine eğitimli çağdaş başarılı bireyler yetiştirmek için varız. Bizler sizlerin bize emanet etiği öğrencilere kendi çocuklarımız gibi baktık ve eğitim verdik. Sizlerde bu güzel eğitim kurumuna sahip çıkın” diyerek daha önce kendi öğrencisi olan Tamer Güner’i kutladı.
Final Tarsus kurucusu Tamer Güner ise konuşmasında şunları söyledi:
“Binlerce öğrenciyi üniversiteli yapmanın mutluluğunu yaşayan, başarılarıyla iz bırakan ve bu başarıların coşkusuyla büyüyen Türkiye’nin en köklü eğitim kurumu olan Final Eğitim kurumları olarak Tarsus’a hizmet etmekten mutluyuz.
Türkiye’de 40. yıl, Tarsus’ta 27. yılımızı geride bırakıyoruz. Tarsus’taki Final, Türkiye’de 3. şube olarak 1993 yılında hizmete açılmıştı. Türkiye’nin 52 vilayetinden büyük 400 bin nüfuslu bu kentimize yaklaşık 27 yıldır gururla hizmet vermekteyiz. 40 bin öğrenci ve velileriyle birlikte yaklaşık 120 bin kişiye dokunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Eğitimci bir aileden gelen, eğitimci (matematik öğretmeni) bir iş insanıyım. Önümüzdeki yıl Final Eğitim kurumlarında yaklaşık 100 personel istihdam edeceğiz ve bu personelin yüzde 80’i beyaz yakalı diye tabir ettiğimiz üniversite mezunu öğretmenlerden oluşacaktır. Hem sınav, hem yaşam başarısı için buradayız, hizmetinizdeyiz. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Açılış törenimize katılan herkese teşekkür ederiz”
Törende ayrıca Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal ve Mersin Büyükşehir belediye Başkanı Vahap Seçer de birer konuşma yaparak bu eğitim kurumunun hayırlı olması ve başarı temennisinde bulundular.
Final Okulları Tarsus’ta daha geniş bir kampüste eğitim vermeye başlarken Kemal paşa mahallesinde Şelale cıvarındaki yeni okulların kampüsünde mezun olan öğrencilerinde diploma ve kep töreni yapıldı.

Haber - Kaynak: Tarsus Ekspres

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti

Mersin Haber ,Mersin