Tarsuslular Derneği Başkanını Seçti

TADER genel kurulu gerçekleştirildi.

26 Nisan 2018 Perşembe, 18:24
Tarsuslular Derneği Başkanını Seçti
-

Ankara Tarsuslular Derneği (TADER)'in olağan genel kurul toplantısı sonunda, derneğin kurucu başkanı Semih Özsu yeniden genel başkanlık görevine seçildi.
Ankara Tarsuslular Derneği (TADER)'in 1.Olağanüstü Genel Kurulunu 21 Nisan 2018 günü yapıldı. Divan başkanlığınıTÜED Genel Başkanı Kazım Ergün yaptığı Divan heyetinde Başkan Yardımcılığına TÜED Genel Mali Sekreteri Ömer Kurnaz ve Tarsus Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Erdoğan Yalçın, Divan Katip Üyeliklerine ise Bahattin Gülgör ve Av.Osman Yıldız seçilerek görev aldı.
Yeniden başkan seçilen Semih Özsu yaptığı yazılı açıklamada;’’Ankara ve Tarsus'tan gelen çok değerli hemşehrilerimizin katılımlarıyla olağanüstü kurlumuzu gerçekleştirdik.Genel Kurulumuza katılarak bizleri onurlandıran,Danıştay üyesi Sn.Mehmet Aydın, Sakarya vali yardımcısı Sn. Rauf Ulusoy,AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Sayın İbrahim GÜL, Demokrat Parti İlçe Başkanı Sn.Abdullah AKER,Tarsus Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Sn.Erdoğan Yalçın, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Sn. Alper Deniz, Kasaplar Odası Başkanı Nail Uçak, Marangozlar Odası Başkanı Sn. Doğan Kocabaş, Tarsus Bakkallar ve Bayiler Odası Başkan vekili Sn. Aydin Polat, Tarsus-Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı Sn.Mustafa Naci Güllü, Çağbaşı Mahalle Muhtarı Sn.Veyis Avcı, Hacıbozan Mahalle Muhtarı Sn.İsmail Şener, Aliefendioğlu Mahalle Muhtarı Sn.Orhan Canbolat, Cinköy Mahalle Muhtarı Sn. Ismail Kıvrak, Çiftlik Mahalle Muhtarı Sn.Bilal Savaşır,Süt Üreticileri Birliği Başkanvekili Sn.Danyal Avşar, Zirve Gazetesi sahibi Sn.FerhatGünaştı, Tarsus Olay haber sahibi Sn.Özcan Arslan, Av. Mustafa Ateş ve genel kurulumuzu gerçekleştirdiğimiz Tüed Genel Başkanı Sn.Kazım Ergün ve Genel Mali Sekreteri Abimiz Sn.Ömer Kurnaz ve hemşehrilerimize katılımları ve desteklerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulumuza seçilen arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Yine genel kurulumuza katılamayarak çiçek gönderen Mersin B.Ş Belediye Başkanımız Sn. Burhanettin Kocamaz ve Tarsus Belediye Başkanımız Sn.Şevket Can’a, telgraf çekerek katılan Ekonomi Bakanımız Sn.Lütfi Elvan, Milletvekillerimiz Ali Cumhur Taşkın, Hacı Özkan, Baki Şimşek, eski Milletvekili Sn.Vahap Seçer ve Eski Bakanlarımızdan Sn.İstemihan Talay ve Enis Öksüz’e, telefon ederek kutlayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.
''Hepbirlikte Tarsus İçin El Ele'' sloganımızla yeniden çıktığımız bu yolda, bizlere güvenerek destek olan ve TADER' in yönetiminde görev almamızı sağlayan Saygıdeğer üyelerimize de çok teşekkür ediyoruz. Güvenlerine layık olmak için çok çalışacağız. Sağlık sorunları nedeniyle görevini kendi isteğiyle bırakan Başkanımız Sn. Ali Fuat ULAY' a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında sağlık ve huzur diliyorum.
Şimdi kaldığımız yerden devam etme zamanı, tüm hemşehrilerimizi  Ankara’da derneğimize bekliyoruz. En kısa sürede Kadın, Gençlik ve Öğrenci Komisyonlarımızı kurarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tarsus için herşeyi birlikte başaracağız. Tader Ankara’da Tarsusluların çarpan kalbi ve sesi olmaya devam edecektir’’dedi.
TADER ASIL YÖNETİM KURULU ÜYELERİ GÖREVİ
SEMİH ÖZSU                             GENEL BAŞKAN
MEHMET ALİ ÖZIŞIK              GENEL SEKRETER
HALİL İBRAHİM DOĞANAY GENEL MALİ SEKRETER
AYKUT YIDIRIMYÖNETİM KURULU ÜYESİ
DR.BORA TOGO            YÖNETİM KURULU ÜYESİ
DOÇ.DR. DENİZ ULAŞ YÖNETİM KURULU ÜYESİ
ERDAL UYAN                YÖNETİM KURULU ÜYESİ
HAKAN DÜLKAR          YÖNETİM KURULU ÜYESİ
ÖZLEM DİRİK                YÖNETİM KURULU ÜYESİ

TADER YEDEK YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 
İBRAHİM GENÇ 
AHMET ÇOPUR 
NEVİN TURAN 
UĞURCAN KARPUZOĞLU 
AKIN YILDIRIM 
HUMA KARABULUT 
ALİ DOĞRU 
MEMİŞ GÖKÇEL 
EYYÜP İBİŞ

DENETİM KURULU ASIL ÜYELERİ 
MEHMET TUNCER 
MUSTAFA ÇÖMEZ 
SEDAT ULUĞ
DENETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ
BİLAL BOLAT
CUMALİ YILDIRIM
AYCAN ÖZIŞIK
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti

Mersin Haber ,Mersin