Tarsus Yaş Sebze ve Meyve Hal’inde Yangın Çıktı

Mersin’in Tarsus ilçesinde bulunan Yaş Sebze ve Meyve Hal’inde gece saatlerinde, komisyoncu dükkanlarının bulunduğu blokların birinde çıkan yangında birçok işyeri yandı.

14 Aralık 2019 Cumartesi, 09:18
Tarsus Yaş Sebze ve Meyve Hal’inde Yangın Çıktı
-

Alınan bilgiye göre, gece 01.30 sıralarında Tarsus Öğretmenler Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Sebze ve Meyve Hal’indeki komisyoncu dükkanlarının bulunduğu bloklardan birinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

145 ve 146 no.lu komisyoncu dükkanlarının bulunduğu bölümde çıkan yangın, içeride bulunan plastik sebze sandıklarının da tutuşmasıyla hızla yayıldı.

Alevlerin yükselmesiyle birlikte bekçiler durumu Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine bildirdiler. Hızlı şekilde olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, önce kapalı durumda bulunan dükkanların demir darabalarını açtı ve yangına müdahale etti.

Plastik sandıkların çokluğu nedeniyle güçlükle yapılan söndürme çalışmaları, itfaiye ekiplerinin gayretleriyle söndürüldü.

Şans eseri kimsenin yaralanmadığı olayda 145 ve 146 no.lu komisyoncu dükkanları tamamen yanarken, 144 ve 147 no.lu komisyoncu dükkanlarında da zarar meydana geldi.

Yangının kesin çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Ayse
21:41
14 Aralık 2019 Cumartesi
Mersin 2019 12 7 sinde akdeniz demirtaş mah si evlere esrar baskın haberi
176.40.239.206
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti

Mersin Haber ,Mersin