Tarsus ve Çamlıyayla Muhtarlar Derneğinden, CHP’ye Ziyaret

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, halka hizmet noktasında muhtarlarla birlikte çalıştıklarını söyledi.

21 Ağustos 2020 Cuma, 02:29
Tarsus ve Çamlıyayla Muhtarlar Derneğinden, CHP’ye Ziyaret
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Tarsus ve Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı-Anıt Mahallesi Muhtarı Mustafa Naci Güllü, CHP Tarsus İlçe örgütünü ziyaret etti.

Mithatpaşa Mahalle Muhtarı Muhittin Borlukan, Kumdere Mahalle Muhtarı Yakup Alışkan, Hacıbozan Mahalle Muhtarı İsmail Şener, Büyük Kösebalcı Mahalle Muhtarı Nazım Yücel, Dadalı Mahalle Muhtarı Durmuş Karakaya ve Girne Mahalle Muhtarı Ramazan ile birlikte CHP İlçe Başkanı Av. Ozan Varal ve ilçe yöneticilerini ziyaret eden Dernek Başkanı Mustafa Naci Güllü, “Sayın Ozan Varal ve CHP’li yöneticiler, derneğimizi ziyaret etmişti. Bugünde iade-yi ziyarette bulunuyoruz. Bizleri ağırladıklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Muhtarlarla her zaman diyalog halinde olduklarını ifade eden CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal ise “Göreve geldiğimiz günden bu yana muhtarlarımızla sürekli iletişim halindeyiz ve bu doğrultuda vatandaşlarımıza en güzel hizmeti götürmenin gayretini taşıyoruz.

Hem merkez mahallelerde, hem de bağlı mahallelerimizde Büyükşehir ve Tarsus Belediyelerimizin hizmetleri devam ediyor. Özellikle son dönemde Büyükşehir Belediyemiz, uzun zamandan bu yana sorun oluşturan Pirömerli-Boztepe grup yolunda, Yeşiltepe-Kulak hattındaki mahallerin kullandığı Karabucak orman yolunda, Kefeli-Yaramış grup yolunda asfaltlama çalışmaları gerçekleştirdi. Elbette bu hizmetler program dahilinde devam edecektir” dedi.

Başkan Ozan Varal, ziyaretinden dolayı Tarsus ve Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü ve diğer muhtarlara teşekkürlerini iletti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti

Mersin Haber ,Mersin