TARSUS TSO'DA BAŞARILI KOMİTELERE PLAKET

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Müşterek Meslek Komite Toplantısı’nda 2024 yılında gösterdiği üstün performans ve Oda çalışmalarına sunduğu değerli katkılar dolayısıyla 11. Meslek Komitesi üyelerine başarı belgesi ve plaket verildi.

26 Mart 2025 Çarşamba, 16:35
TARSUS TSO'DA BAŞARILI KOMİTELERE PLAKET
-

 Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Müşterek Meslek Komite Toplantısı’nda 2024 yılında gösterdiği üstün performans ve Oda çalışmalarına sunduğu değerli katkılar dolayısıyla 11. Meslek Komitesi üyelerine başarı belgesi ve plaket verildi.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Müşterek Meslek Komite Toplantısı’nda 2024 yılında gösterdiği üstün performans ve Oda çalışmalarına sunduğu değerli katkılar dolayısıyla 11. Meslek Komitesi (Sigortacılar, Bankalar, Finans Kuruluşları) ile 4. Meslek Komitesi (Hayvancılık ve Hayvansal Ürünlerin İşlemesi ve Ticareti) üyelerine başarı belgesi ve plaket takdim edildi. 
 
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Müşterek Meslek Komite Toplantısı’nın 2025 yılı Mart ayı olağan toplantısı düzenlendi. Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı ve Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak’ın yönetiminde yapılan toplantıda gündem maddeleri ele alınarak Tarsus ve bölgedeki değişim ve gelişmelere dikkat çekildi. 
-Komiteler Odaların Kalbi
 
Meslek komitelerinin önemliliğinin vurgulandığı toplantıda Başkan Koçak, ‘’Komiteler işin mutfağı, Odaların kalbi. Daha çok fikir ve proje üretmelerini arzuluyoruz. Yeni dönemde daha dinamik ve etkin bir yapıyla tüm sektörlerin aktif rol alacağı bir çalışma dönemi planlıyoruz.’’ dedi. 
 
Daha sonra gündem maddeleri tek tek ele alınarak, yapılacak çalışmalar gözden geçirildi. Toplantı görüş ve önerilerin alınmasının ardından başarılı komite üyelerine plaket ve belgelerin verilmesiyle sona erdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN'DE 7.GELENEKSEL AKIL VE ZEKÂ OYUNLARI TURNUVASI TAMAMLANDI
MERSİN'DE REHBERLİĞİN ÖNEMİ SEMPOZYUMU
"MERSİN, LOJİSTİK YATIRIMLARDAN VAZGEÇMEDİ "
YEREL YÖNETİMLERDE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÇALIŞTAYI, TOROSLAR BELEDİYESİNİN EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI
MSK, YALOVASPOR’U KONUK EDECEK
TÜRK DÜNYASI GAZETECİLER FEDERASYONU GENEL BAŞKANI DEMİR'DEN TSO BAŞKANI KOÇAK'A ZİYARET
BAŞKAN TEKE: "ÖLÇEMEDİĞİMİZİ YÖNETEMEYİZ"
İYİ PARTİ’DEN, TARSUS ZİRAAT ODASI’NA ZİYARET
BAŞKAN ALDEMİR, MÜFTÜLÜK YERLEŞKESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
ŞEHİTLERİMİZ, TARSUS'TA DUALARLA YAD EDİLDİ

Mersin Haber ,Mersin