Tarsus TSO Romanya’dan İş Heyeti Ağırlayacak

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası 8 Ocak Çarşamba günü Romanya’dan kalabalık bir iş heyetini konuk edecek. Romanya Ankara Büyükelçisi Gabriel Şopanda ve Romanya Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Cornel Diaconita’nın da yer alacağı Romanya heyeti ile karşılıklı ticari iş birlikleri ve yatırım ortamları konuşulacak.

03 Ocak 2020 Cuma, 12:38
Tarsus TSO Romanya’dan İş Heyeti Ağırlayacak
-

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, bölge ekonomisini harekete geçirmek, dış pazarla ilgilenen üyelerinin ticari gelirlerini artırmak ve yeni pazarlar yaratmak amacıyla iş heyetleri ağırlamaya devam ediyor. Bu kez de Romanya’dan kalabalık bir iş heyetini ağırlayacak olan Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nda Romanya pazarı, iş imkânları, karşılıklı ticari işbirlikleri ve yatırım ortamları masaya yatırılacak. Romanya’da kurulu Türk İş Adamları Derneği (TİAD) işbirliğiyle düzenlenecek toplantıya Romanya Ankara Büyükelçisi Gabriel Şopanda ve Romanya Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Cornel Diaconita, Bükreş Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticisi Razvan Parvulescu, TİAD Başkanı Güven Güngör, TİAD yönetim kurulu üyeleri ve kalabalık bir davetli grubu katılacak.
TİCARİ İŞBİRLİKLERİ
Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, üyelerinin ve bölge iş dünyasının kalkınması ve gelirlerinin artırılması için çalışmalarına devam ettiklerini bu kapsamda gerek yurtiçi gerekse yurtdışından iş heyetlerini konuk etmek istediklerini belirterek, ‘’Bölgemizi hem iç hem de dış pazarlara iyi anlatabilmemiz lazım. Bunun için gelen tüm iş heyetlerini önemsiyoruz. Karşılıklı işbirlikleri yaparak ticaret hacmimizi artırabilirsek ekonomik refah seviyemiz artacaktır. Romanya da önemli bir pazar. Romanya’ya iş yapmak isteyen ya da pazarını geliştirmek isteyen tüm üyelerimizi konuk etmekten büyük mutluluk duyacağız.’’ dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi

Mersin Haber ,Mersin