Tarsus TSO, ‘’Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’nde

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen ‘’Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’ne katıldı.

02 Aralık 2019 Pazartesi, 13:53
Tarsus TSO, ‘’Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’nde
-

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), ‘’Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’’ kapsamında, ülke genelinde hizmet veren Oda/Borsaların meclis üyelerini konuk ediyor. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyeleri de TOBB’un konuğu olarak kurumum sosyal tesislerinde düzenlenen bir dizi seminer programına katıldı. Tarsus TSO Meclis Başkanı Eyüphan Eyüpoğlu’nun yönetimdeki meclis üyelerine uzmanlar tarafından TOBB’un kurumsal yapısından, küresel gelişmeler ve Türkiye ekonomisindeki güncel durumlar, finansal yönetim, devlet destekli alacak sigortası, TOBB tahkimi ve arabuluculuk, etkili yönetim becerileri, iş hayatında iletişim konularına kadar farklı içeriklerde seminer verildi. Etkinliğin sonunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu Tarsus TSO meclis üyeleri ile bir araya gelerek, sohbet etti. Tarsus TSO Başkanı Eyüphan Eyüboğlu, bu tür etkinlikleri önemsediklerini belirterek, ‘’Bilgilendirme toplantıları her anlamda verimli oluyor. Çok değerli uzmanlardan önemli konularda bilgiler aldık. Ayrıca bu tür etkinlikleri eğitim ve bilgilendirmenin yanı sıra kaynaşma, moral ve motivasyon açısından da önemsiyoruz. Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ederiz.’’ dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin