Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, Türk Ticaret ve Sanayi Odası'nın Genel Kurulu'na Katıldı.

Türk TSO Delegesi olan Başkan Koçak, katıldığı Genel Kurul toplantısında karşılıklı ticaret ve yatırım ilişkilerinin gelişmesinde işbirliğinin önemliliğine dikkat çekti.

11 Kasım 2021 Perşembe, 16:55
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, Türk Ticaret ve Sanayi Odası'nın Genel Kurulu'na Katıldı.
-

Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgız Cumhuriyeti, Özbekistan ve Macaristan arasındaki karşılıklı ticaret ve yatırım ilişkilerinin gelişmesine destek olmak amacıyla kurulan, Türk Ticaret ve Sanayi Odası’nın 3. Genel Kurulu İstanbul’daki bir otelde gerçekleştirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türk TSO Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde yapılan Genel Kurul’da Hisarcıklıoğlu ile birlikte Türk Konseyi Genel Sekreteri Baghdad Amreyev, Azerbaycan Sahipkarlar Konfederasyonu (ASK) Başkanı Mammad Musayev, Kazakistan Cumhuriyeti Ulusal Girişimciler Odası'ndan (ATAMEKEN) 1. Yardımcısı Nariman Abilshaikov, Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dr Adham Ikramov ve Kırgız Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası 1. Kıdemli Başkan Yardımcısı Roman Kasymov da yer aldı.

TOBB ve Türk TSO Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada kalkınma ve zenginleşme için güçlü bir özel sektöre, güçlü özel sektör için de güçlü bir oda borsa sistemine ihtiyaç olduğuna işaret etti. Hisarcıklıoğlu bu alanda sahip oldukları deneyimleri paylaşmaya hazır olduklarının altını çizdi. “Dünyadaki gelişmeler gösteriyor ki doğal kaynaklara sahip olmak halkımızın zenginliği için kesinlikle yeterli değildir. Bizler ekonomik yapımızı çeşitlendirmeli ve geliştirmeliyiz” diyen Hisarcıklıoğlu, bunun için de girişimciliğin geliştirilmesinin şart olduğunu vurguladı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin