Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası 2018 Yılının Son Meclis Toplantısını Yaptı

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası 2018 Yılı Aralık Ayı olağan Meclis Toplantısını, 26 Aralık 2018 Çarşamba günü Meclis Başkanı Eyüphan Eyüboğlu Başkanlığında, Oda Meclis Salonunda gerçekleştirdi.

28 Aralık 2018 Cuma, 04:14
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası 2018 Yılının Son Meclis Toplantısını Yaptı
-

Toplantıda, gündemdeki maddelerin görüşülmesinden sonra, Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak Tarsus TSO’nun faaliyetleri, katıldığı toplantılar ve ziyaretler hakkında Meclis Üyelerine bilgi verdi.2018 yılının genel bir değerlendirmesini yaptı. 2019 yılının daha bereketli, kazançlı ve Ülkemiz açısından dünya ölçeğinde kalkınma hedefleri ile insanlarımız refah düzeyinin daha üst düzeyde seyrettiği bir yıl olması dilek ve temennisinde bulundu.
Toplantıya Katılan Kredi Garanti Fonu Adana Şube Müdürü Celal Altuntaş ve Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu uzmanı Ahmet Çağrıcı tarafından Meclis Üyelerine sunum yaparak destekler hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
FUTBOL HEYECANINI YAYLALARA TAŞIYAN ‘30 AĞUSTOS ZAFER KUPASI’ İÇİN İLK DÜDÜK ÇALDI
RESTORANDA HESAP KAVGASI: 6 YARALI
CAMİDE MÜEZZİN BIÇAKLANDI
MÜDÜR FAZİLET DURMUŞ, HİCRÎ YILBAŞI VESİLESİYLE AŞURE İKRAMINDA BULUNDU
Erdemli’de Yenilikçi Barkod Sistemi ORKOD Eğitimi Verildi
Erdemli Belediyesi Kurs Merkezleri'nden 2 LGS Türkiye Birincisi
Kaymakam Duru, Aşure Etkinliklerine Katıldı
ANAMUR KAYMAKAMI DURU'DAN MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNE ZİYARET
"Yenişehir Kent Erişilebilirlik Eğitimi”
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ORMAN YANGINLARINA KARŞI “AFİŞLİ UYARI!”

Mersin Haber ,Mersin