Tarsus Ticaret Odası'ndan, Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın'a Ziyaret

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak ve Oda Genel Sekreterli Ali Ukav Tarsus Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof.Dr. Orhan Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ayrıca, Üniversitenin kurulması için oluşan lobinin mimarı Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası

03 Ekim 2018 Çarşamba, 10:16
Tarsus Ticaret Odası'ndan, Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın'a Ziyaret
-

Rektör Prof.Dr. Orhan Aydın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Tarsus gibi tarihi geçmişi, ticari ve sinai gücü olan bir kentin Üniversitesinin Rektörü olarak hizmet etmekten onur duyduğunu, şu ana kadar da gösterilen yakınlık, ilgi ve destekten dolayı da tüm Tarsuslulara teşekkürlerini sundu.
Oda Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak’ta Rektörü Aydın'a, yeni görevinde başarılar dileyerek, "Oda olarak Üniversitemize devamlı temas halinde ve yakın işbirliği içerisinde olmaya özen göstereceklerini, İlçemiz, Bölgemiz ve Ülkemiz kalkınmasında daima tüm kurum ve kuruluşlarla elimizi taşın altına koymaya devam edeceklerini belirtmiştir." dedi.
ÜNİVERSİTE İÇİN LOBİNİN MİMARI TSO
Tarsus için üstlendikleri misyonla uzun süredir, Tarsus'a Üniversite kazandırılması için gayretle çalışan Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri başta H.Ruhi Koçak, Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ali Ukav ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte fırsat bulduğu her platformda kentin önemli bir ihtiyacı olduğunu dile getiren Yönetim Kurul Başkanı H. Ruhi Koçak, Tarsus Üniversitesinin kurulmasında büyük pay sahibi. Kent genelinde aktif olarak temel faaliyetlerini sürdürüp aynı zamanda, eksikliği hissedilen hizmet ve yatırımların, biran evvel Tarsus'a kazandırılmasında Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası etkin rol almaya devam ediyor. TSO yöneticileri özellikle Tarsus Üniversitesinin kurulması konusunda hummalı, ülke yöneticileri ile kurdukları diyaloglarla oluşturulan lobinin mimarı sayılıyor.
Tarsus Ticaret Odası'ndan, Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın'a Ziyaret

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin