Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya ;"Seçim sandıkları, demokrasimizin temel taşıdır"

31 Mart 2019 yerel seçimler sonrasında bir mesaj yayımlayan Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya şu görüşleri dile getirdi:​

03 Nisan 2019 Çarşamba, 21:58
G: 03.04.2019 - 22:09
Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya ;"Seçim sandıkları, demokrasimizin temel taşıdır"
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Seçim sandıkları, demokrasimizin temel taşıdır.
Ülke genelinde sonuçlanan yerel yönetimlerin yeni başkanları 5 yıl sürecek görevlerinde seçim öncesi his ve duyguları ile çalışacaklarından eminiz.
Tüm yerel yönetimlerin aldıkları oy oranlarını gözetmeksizin ilgili tüm yerleşim yerlerine aynı standartlarda belediyecilik ve yerel hizmet götüreceklerine inanıyorum.
Bu ülkenin, hepimizin olduğu ve birlikte barış içinde yaşamamız gerektiği bilinci ile seçim sürecinde yaşananları arkamızda bırakarak, tekrar istihdam, ekonomi ve ihracat gündemine yeniden dönmeliyiz. Toplumun tüm kesimlerinin yeniden ekonomiye, ihracata, ,istihdama odaklanmasını istiyoruz.
BUGÜN DÜNYADA ÜLKELER DEĞİL KENTLER YARIŞIYOR
Bugünün dünyasında yerel yönetimlerin, kentlerin kaderini tayin etme konusundaki etkileri giderek artıyor. Bugün dünyada ülkeler değil kentler yarışıyor.
Bu rekabette yerel yönetimler büyük rol oynamaktadır.Bu nedenle gerek büyükşehir belediye başkanlığına seçilen, gerek ilçe belediye başkanlığına seçilenlerin, yeni döneminde temel odaklarından birisinin tarım ve tarıma dayalı sanayiyi desteklemesini, yatırımları teşvik eden olmasını bekliyoruz.
Tarımsal üretimi ile zengin bir coğrafyaya sahip kentimizde ve İlimizde tarımsal üretimin, tarımsal ticaretin, tarım sanayisinin zarar görmesini önlemek, tarım topraklarını korumak ve tarımı geliştirecek çalışmalara liderlik etmek, yerel yönetimlerimizin çağdaş belediyecilik anlayışı olmalıdır.
Tarımsal üretime ve tarımsal sanayine yönelik projelerin önünü açan ve destekleyen yerel yönetimler bölgemiz kalkınmasına itici güç olacaktır.
GÜÇLÜ TÜRKİYE, GÜÇLÜ EKONOMİ
Bizler, 2023 hedefleri doğrultusunda, dünya ticaretinde rekabet eden, yerli üretimi arttıran, alın terini, akıl terini ön planda tutan, üreten, yatırım yapan, istihdam sağlayan, ihracat gerçekleştirerek ülkesine döviz kazandıran, vergisini son kuruşuna kadar ödeyenler olarak; Güçlü Türkiye, Güçlü Ekonomi için katkıda bulunmaya devam edeceğiz.
Belediye Başkanı seçilenlerin , halk ile yakın etkileşimini yalnızca seçim dönemlerinde bırakmadan, halkın sürekli etkili olacağı, yerel hizmetlerin yerine getirilmesinde, özerk, demokratik ve katılımcı bir siyasal yapı içinde, hizmetlerin yürütülmesini ön planda tutarak, Başkanlarımızın daha verimli, kentlerinin sorunlarını paylaşım içinde, STK'lar aracılığıyla, çeşitli meslek kuruluşları, sendikalar, kooperatifler, birlikler, dernekler ve diğer gönüllü kuruluşlarla çeşitli alanlarda işbirliği ile ortak yürütecekleri projelerle çalışacaklarına tüm kalbimle inanıyor, tüm Belediye Başkanlarımıza başarılar diliyorum.
Kaynak: Tarsus Haber

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti

Mersin Haber ,Mersin