Tarsus Ticaret Borsası, Üye Ziyaretleri Kapsamında Hal Esnafı İle Buluştu

Borsa üyelerini yerlerinde ziyaret etmek, sorun ve isteklerini dinlemek ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla oluşturulan heyet ziyaretlerini sürdürüyor.

17 Temmuz 2019 Çarşamba, 19:01
Tarsus Ticaret Borsası, Üye Ziyaretleri Kapsamında Hal Esnafı İle Buluştu
-

Borsa üyelerini yerlerinde ziyaret etmek, sorun ve isteklerini dinlemek ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirilen bu ziyaretler kapsamında Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer Genel Sekreter Hasan Şanlı ve Yönetici Asistan Ezgi Fındık Güngör 'den oluşan ziyaret heyeti MÜSNA TARIM- Süleyman MÜSNA ve KAHRAMAN SEBZE MEYVE TARIM GIDA NAKLİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ- Fedayi KAHRAMAN'a ziyarette bulundular.
Son zamanlarda yaşanan iklimsel değişikliler nedeniyle, meyve ve sebze üretiminde yaşanan olumsuzlukların iç ve dış piyasaya etkilerinin değerlendirildiği bu ziyarette hal esnafının sorunları da dinlenmiş oldu.
Müsna Tarım yetkililerinden Ali MÜSNA ile gerçekleşen sohbette Borsanın yurt dışı faaliyetlerinde gösterdiği başarılı çalışmaların firmasına yansıyan olumlu yönlerden bahsederken, Süleyman MÜSNA ise son RUSYA gezisinde kazanımlarının firmaları için çok büyük bir tecrübe olduğunu anlattı. Özellikle Borsanın yurt dışı pazar araştırma konusunda verdiği hizmetten memnuniyetlerini dile getiriken hangi ürünü hangi Ülke pazarına satmaları konusunda verilen destek için teşekkür etti.
Fedayi KAHRAMAN ise Borsanın URGE faaliyeti kapsamında gerçekleştirdiği yurt dışı gezilerinin geniş katılımlı olmasını isteyerek, sunulan teşvikler kapsamında bu gezilerden faydalanmalarını istediği sohbetinde Borsanın yurt dışındaki pazar araştırmalarının öğretici ve eğitici olduğunu ifade etti.
İşyerlerinde ziyaret edilen üyelerle faaliyet konuları, iş dünyası ve ekonomi üzerine değerlendirmeler yapılarak sorunların çözümüne yönelik istişarelerde bulunuldu.
Kaynak: Tarsus Akdeniz

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti

Mersin Haber ,Mersin