Tarsus Ticaret Borsası, İhtisas Komisyonları Toplandı.

Canlı Hayvan ve Hayvansal Ürünler İhtisas Komisyonu ile Hububat ve Bakliyat İhtisas Komisyonunun ortak toplantısında sektörün sorunları, alınması gereken önlemler, talepler değerlendirilerek, tavsiye kararları istişare edildi.

11 Kasım 2023 Cumartesi, 11:24
Tarsus Ticaret Borsası, İhtisas Komisyonları Toplandı.
-

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, sadece ülke olarak değil dünya olarak, ekonomide, ticarette, sosyal yaşamda zorlu koşullarla mücadele edildiğini belirterek, Borsanın bu zorlu süreçte üyeleri ile birlikte başarılara imza atarak hedeflerine ulaşmak istediğini ifade etti.
Canlı Hayvan ve Hayvansal Ürünler İhtisas Komisyonu büyükşehir yasası ile birlikte aile üreticilerinin yaşadığı sorunları, canlı hayvan işletmelerinin mahalleye dönüştürülen köylerde karşılattıkları sorunlar gündeme taşıdıkları ortak toplantıda, Hububat ve Bakliyat İhtisas Komisyonu ise tarla bitkileri üretiminde azalma olduğu, destekleme fiyatlarının ekim öncesi belirlenmesi konularına değindi.
Tarsus içinde ayrı bir paragraf açılan ortak komisyon toplantısında; Müteşebbis ruhu, büyüme arzusu ve özel sektör dinamizmiyle zorluklar karşısında yılmayan, üretimden aldığı güçle her zaman yeni pazarlar arayışında olan Tarsus’un, üretimde ve ihracatta hedeflediği noktalara mutlaka ulaşılma gayesi içinde oldukları mesajı verildi.
Toplantıya Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Titiz, Canlı Hayvan ve Hayvansal Ürünler İhtisas Komisyon Üyeleri Nail Uçak, Ziya Erdem ve Tevfik Şeker ile Hububat ve Bakliyat İhtisas Komisyonu Üyeleri Hüseyin Neslihanoğlu, Sefa Türkmen ve Hüseyin Kıraç katıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin'de Büyükşehir Belediyesi, Gençlerin Kariyer Yolculuklarında Onları İleri Taşımaya Devam Ediyor
Mersin'de "Köy Bizim Şenlik Bizim"Le Her Köy Eğlenceye ve Müziğe Doyuyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi Aşhanesi’nde Bolluk ve Bereket İçin Kaynayan Aşureler Mersinlilere Dağıtıldı
Cimcime Teyze 74 Yaşında Vefat Etti
Başkan Vahap Seçer, CHP Mersin Kadın Kolları İl Kongresi’ne Katıldı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Duyurdu: "Havalimanımız 10 Ağustos’ta Sayın Cumhurbaşkanımız Tarafından Hizmete Açılacak"
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ın Eşi Yıldız Pehlivan Hanımefendi, Gül Çocuk Evinde Düzenlenen "Aşure Günü" Etkinliğine Katıldı
Uzun Yıllar Sonra Mersin Tarsus'ta Geleneksel Köyler Arası Futbol Turnuvası Başlıyor
Duvar Boyama Etkinliği İle Çocuklar Mersin'de RengÂrenk ve Eğlenceli Bir Gün Geçirdi
Mersin Büyükşehir Voleybol Kursu İle Minikler Hem Spor Yapıyor Hem Sosyalleşiyor

Mersin Haber ,Mersin