Tarsus Ticaret Borsası Akreditasyon İzleme Komitesi ve Yönetimin Gözden Geçirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Toplantıya, Borsa Başkan Yardımcısı Kemal Süheyl Batmaz, Meclis Başkan Yardımcısı Fatma Temel ve Meclis üyesi Nail Uçak ile personeller katıldı.

28 Ocak 2021 Perşembe, 10:58
Tarsus Ticaret Borsası Akreditasyon İzleme Komitesi ve Yönetimin Gözden Geçirme Toplantısı Gerçekleştirildi
-

Kalite Yönetim Sisteminin gereklerine uygun olarak yeniden düzenlenen Akreditasyon İzleme Komitesi ile Yönetimin Gözden Geçirme toplantısına ait gündem konularının görüşüldüğü toplantıda,
Tarsus Ticaret Borsasının 3. dönem 4 yıllık 2017-2020 Stratejik Planına ait 4 Yıllık Performans sonuçlarının değerlendirildiği toplantıda, özellikle yaşanan pandemi sürecinde 2020 yılına ait kalite hedefleri, faaliyet takvimi, iş planları ve stratejik plan bütçesi hakkında sonuç ilişkisi raporlandı.
Toplantıda yayınlanan 4. dönem 5 yıllık 2021-2025 Stratejik Planına ait 5 Yıllık amaç ve hedefler yeniden gözden geçirildi.
Borsa Başkan Yardımcısı Kemal Süheyl Batmaz, kurul üyelerine ve personellere yapılan çalışmalarda sağladıkları katkılar için teşekkür ederek, " Borsanın hizmet ve yeterlilik ölçütlerinde gelişimine paralel olarak üstlendiği sorumluluklarını analiz edebildiğimiz bu toplantımızda gelişmeye açık yönlerimizin farkına vardığımız gibi, gelişim içinde olduğumuz noktalarda da en iyisi olabilmeyi daha net görmekteyiz.
Zaten 3 dönemdir A kalite belgemizi koruyabilmemizde bu yüzdendir. Raporlamalara baktığımızda, “Borsa Ne İş Yapar" diye soran olursa , arkadaşlar yaptığımız her şey burada. Yaptığımız paydaş çalıştayları, anketler, üye ziyaretleri, veri analizleri, seminer ve eğitim gibi pek çok çalışma vasıtasıyla ve ayrıca üyelerimizden, meclisimizden ve Tarsus’ta sürekli işbirliği içerisinde olduğumuz paydaş kurumlardan aldığımız fikir ve görüşlerin tamamını gerçekleştirdiğimiz bu toplantılarda açıkça görebilmekteyiz. “
Meclis Başkan Yardımcısı Fatma Temel ise, “Hiçbir iş tek başına olmaz. Bu niyetle gelişime odaklanan yönetişim anlayışımızla devam ettiğimiz kalite yolunda izlediğimiz süreci etkin bir şekilde kullandığımıza inanıyorum.” Dedi.
2021 yılında sektörlerin iş hayatında zorlandığı konulara ağırlık verilmesi kararı alınan toplantıda, özellikle tarım sektöründe yaşanılan sorunları çözmeye yönelik önerileri, lobi faaliyetlerini öncelikli faaliyetler arasına almayı, yine sosyal faaliyetlerde etkin ve etkili olmayı hedef olarak belirlendi.
TARSUS TİCARET BORSASI’ nın sağladığı hizmet faaliyetlerinde katkıları olan tüm paydaşlara teşekkür edilen toplantı “Hedef, ÜRETİM, İSTİHDAM, İHRACAT” sloganıyla tamamlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”

Mersin Haber ,Mersin