Tarsus Ticaret Borsası 2023 Yılında Performans Sisteminde Dereceye Giren Personellere Plaket Verdi

Tarsus Ticaret Borsası, 2023 yılında personel performans sistemine göre üyeler ve personeller arasında yapılan değerlendirme derecesine giren personellerine teşekkür plaketi ile ödüllendirdi.

01 Mart 2024 Cuma, 20:07
Tarsus Ticaret Borsası 2023 Yılında Performans Sisteminde Dereceye Giren Personellere Plaket Verdi
-

Tarsus Üniversitesi Rektörü Prf. Dr. Orhan Aydın’ın da misafir olduğu Borsa Meclis Toplantısı sonrasında Meclis Başkanı Murat Kaya ile birlikte Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke başarılı personellere ödüllerini takdim ettiler.
 
Meclis Başkanı Murat Kaya,” Bu ödüller, personellerimizin gösterdiği muazzam çaba ve çalışkanlığının biz ve üyelerimiz tarafından takdir edildiğinin bir göstergesidir. İşinizi böylesine büyük bir başarı ile yürüttüğünüz için her birinize içtenlikle teşekkür ediyorum. Ayrıca Ticaret Bakanlığımız tarafından 187 URGE projesi içinden Borsamıza layık görülen ” Tarsus Tarım Sektörünün İhracat Yönetimi ve Kapasitesinin Geliştirilmesi Kümelenme” Faaliyeti ile iyi uygulama proje ödülü içinde tüm ekibimize teşekkür ediyorum.” dedi.
 
Her yıl personel performans değerlendirmesi yaparak dereceye giren personeli ödüllendirdiklerini ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, " Hepimiz büyük bir ailenin fertleriyiz. Bugün de burada bazı aile fertlerimizi ödüllendireceğiz. Borsa'da çalışan bütün arkadaşlarımızın çalışmasından biz memnunuz. Herkes elinden geleni yapıyor. 2023 yılında performans gösterdiği için seçilerek gelenleri de tebrik ediyorum. Önemli olan uyumlu birlikteliğin devamını sağlayabilmek. Bizim personelimizden beklentimiz; üyelerimize hizmet için en güzel çalışmaları yapabilmeleridir. Genel Sekreterimiz tabiri caiz'se bir koro şefi gibi personeli yönetiyor. Çalışanların bir sıkıntısı olduğunda da çözümü konusunda her zaman gayretlerimiz olur ve devam edecektir.
Personellerimizin gayretlerini ve çalışma şevklerini arttıracağını düşündüğümüz ödüllerimizi 2023 yılında “Yılın Personeli” olarak Ezgi Fındık Güngör’e, “2023 Yılında Ayın Personeli” olarak Eren Dinç’e ve URGE Projeleri içinde İstihdam Alanında En İyi Proje Yürütücüsü ödülünü ise Pınar Alegöz’e takdim ederek bütün personellerimize başarılı çalışmaları içinde teşekkür ediyorum.” Dedi.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin'de Büyükşehir Belediyesi, Gençlerin Kariyer Yolculuklarında Onları İleri Taşımaya Devam Ediyor
Mersin'de "Köy Bizim Şenlik Bizim"Le Her Köy Eğlenceye ve Müziğe Doyuyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi Aşhanesi’nde Bolluk ve Bereket İçin Kaynayan Aşureler Mersinlilere Dağıtıldı
Cimcime Teyze 74 Yaşında Vefat Etti
Başkan Vahap Seçer, CHP Mersin Kadın Kolları İl Kongresi’ne Katıldı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Duyurdu: "Havalimanımız 10 Ağustos’ta Sayın Cumhurbaşkanımız Tarafından Hizmete Açılacak"
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ın Eşi Yıldız Pehlivan Hanımefendi, Gül Çocuk Evinde Düzenlenen "Aşure Günü" Etkinliğine Katıldı
Uzun Yıllar Sonra Mersin Tarsus'ta Geleneksel Köyler Arası Futbol Turnuvası Başlıyor
Duvar Boyama Etkinliği İle Çocuklar Mersin'de RengÂrenk ve Eğlenceli Bir Gün Geçirdi
Mersin Büyükşehir Voleybol Kursu İle Minikler Hem Spor Yapıyor Hem Sosyalleşiyor

Mersin Haber ,Mersin