Tarsus Mustafa Kemal Anadolu Lisesi’nde, Mezunların Okuyan Öğrencilere Deneyimlerini Anlattıkları “Kariyer Günleri” Devam Ediyor

MUKAL’ın başarılı öğrencileri arasında yer alan ve ardından tıp dalında ilerleyerek Genel Cerrah olan Doçent Doktor Kayhan Özdemir, okul öğrencileri ile buluştu.

02 Haziran 2024 Pazar, 18:34
Tarsus Mustafa Kemal Anadolu Lisesi’nde, Mezunların Okuyan Öğrencilere Deneyimlerini Anlattıkları “Kariyer Günleri” Devam Ediyor
-

Halen Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı olan Doçent Doktor Kayhan Özdemir, söyleşide yaptığı konuşmada akademik kariyeri, çalışma sistemi ve tercihlerini nasıl ve ne şekilde verdiğinden bahsetti.
 
Hekimlik mesleğini severek yaptığını ifade eden Kayhan Özdemir, “Hastaları iyileştirmenin manevi bir hazzı var. Bir insanı sağlığına kavuşturmak, paha biçilemez değerdedir. Eğer ki hekimliği seçmek istiyorsanız, öncelikle bu bakış açısıyla yaklaşmanız gerekiyor” dedi.
 
Sınav sistemi ve özellikle ders çalışma noktasında nelere dikkat edilmesi gerektiğini öğrencilerle paylaşan Doçent Doktor Kayhan Özdemir, gelen soruları da yanıtladı.
 
Öğrencilerin ilgiyle takip ettikleri söyleşi sonunda okul Müdürü Ramazan Evkuran, Doçent Doktor Kayhan Özdemir’e plaket verdi ve sunumundan dolayı teşekkürlerini iletti.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
VALİ TOROS "MERSİN'DE 231 MİLYAR 205 MİLYON 342 BİN TL BEDELLİ 469 PROJE YÜRÜTÜLÜYOR"
SEÇER “BU MÜCADELE DEMOKRASİ MÜCADELESİ
BÜYÜKŞEHİR ‘ARATOS MATEMATİK EVİ’ ÖĞRENCİLERE MATEMATİĞİ SEVDİRİYOR
MERSİN'E ‘KENT ESTETİĞİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR KENT KURULU"
Anteplioğlu "Tarsus’ta Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Hazırlıklar Başladı"
MİLLETVEKİLİ UYSAL, VALİ TOROS İLE GÖRÜŞTÜ
Yeni Mersin İdman Yurdu'ndan İl Müdürü Göksun Öz’e Ziyaret
Kazada Sıkışan Yaralıları Mersin İtfaiyesi Kurtardı
MERSİN'DE BİN 135 SİLAH ELE GEÇİRİLDİ, BİN 233 KİŞİ HAKKINDA YASAL İŞLEM YAPILDI
AKDENİZ'DE METRUK BİNA YIKIMI

Mersin Haber ,Mersin