Tarsus Kaymakamlığının Halk Günü Toplantıları Takdir Topluyor

Mersin'in Tarsus İlçe Kaymakamlığı tarafından her perşembe günü vatandaşların sorunlarının dinlenmesi amacıyla halk günü düzenleniyor.

03 Ocak 2020 Cuma, 11:12
Tarsus Kaymakamlığının Halk Günü Toplantıları Takdir Topluyor
-

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, halk günleri toplantıları kapsamında ilçe halkıyla ilk buluşmasını gerçekleştirdi. Toplantıya katılan vatandaşların çoğunlu sosyal yardım ve iş talebinde bulundu.
Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Halk Günü toplantıları kapsamında vatandaşlarla 12’nci buluşmasını gerçekleştirdi.

64 vatandaşın katılım sağladığı toplantıda Kaymakam Otcu, vatandaşların talep, şikayet ve önerilerini tek tek dinleyip ilgili kurumları talimatlandırdı.

Toplantıya katılan vatandaşlardan 43'ü sosyal yardım, 9'u İşsizlik, 2'si sosyal hizmetler, 1'i milli eğitim, 1'i tarım ve 8'i diger kurumlarla alakalı talep ve şikayetlerini doğrudan İlçe Kaymakamına iletme fırsatı buldular.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
CHP HEYETİNDEN, BAŞKAN AVCI'YA ZİYARET
Feci Kaza: Araç Yoldan Çıktı, 1 Kişi Ağır Yaralandı
Tarsus'ta Kullanılmış Giysi Kumbaralarının Düzenli Olarak Toplanması İsteniyor
Başkan Yıldız, Muay Thai Sporcularıyla Buluştu
Cumhuriyet Halk Partisi Heyetinden, Mersin ESOB'a Ziyaret
Tarsus'ta Emekliler, Seramik Yaptı
"Köyde Şenlik, Tarsus’ta Gelecek Var" Heyecanı Keşli Mahallesi’nde
Vali Toros, Mut Adalet Sarayına Ziyarette Bulundu
Jandarmadan Mut'ta Kaçak Makaron Operasyonu
Tarsus’ta 29 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Kovalamacayla Yakalandı

Mersin Haber ,Mersin