Tarsus Kaymakamı Otcu’dan Şoförler Odası’na İadei Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde Tarsus Kaymakamlığı görevine başlayan Kadir Sertel Otcu, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen ve Yönetim Kurulu üyelerine iadei ziyarette bulundu.

14 Eylül 2019 Cumartesi, 09:20
Tarsus Kaymakamı Otcu’dan Şoförler Odası’na İadei Ziyaret
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Oda Başkanı Duran Şen ve yönetim kurulunun çalışmaları hakkında bilgi alan ve kentin gelişimine her türlü desteği verdiklerini takdirle karşıladıklarını belirten Kaymakam Kadir Sertel Otcu, “Geçmişi 10 bin yıl öncesine dayanan kadim şehir Tarsus'un en önemli meslek odalarından birisi olan Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın kıymetli Başkanı Duran Şen ve yönetiminin faaliyetleri oldukça isabetli. Tüm sivil toplum kuruluşları gibi meslek odalarımızda bizim için değerlidir. Bu bağlamda sadece üyelerinin değil, Tarsus'un da sorunlarına son derece duyarlılık gösteren Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen'i kutluyorum” dedi.
Tarsus'ta trafik kontrol ve denetimlerinin sistemli ve düzenli bir şekilde devam ettiğini dile getiren Kaymakam Kadir Sertel Otcu, tüm sürücülerin trafik kurallarına harfiyen riayet etmeleri gerektiğine dikkat çekerek, trafik kurallarına uymanın ve dikkatli olmanın kazaların önlenmesinde çok önemli olduğunun altını çizdi ve “Temennimiz trafik kazalarının hiç olmamasıdır. Bunu sağlamak için tüm sürücülerin ve yayalarımızın kurallara uymaları gerekir” şeklinde konuştu.
Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen ise Kaymakam Otcu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Biz Oda yönetimi olarak Tarsus'umuzun hayatın her alanında gelişmesi için var gücümüzle çalışıp, çabalıyoruz. Bizler hep Tarsus sevdalısıyız. Tarsus'umuz için her zaman hizmetteyiz" şeklinde duygularını ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin