Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu’nun 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Gaziler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

18 Eylül 2019 Çarşamba, 16:26
G: 18.09.2019 - 16:29
Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu’nun 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Gaziler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımlayan Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, "Şehit ve Gazilerimiz Devletimizin varlığının güvencesi ve sembolü olarak milletimizin gönlünde ebediyen yaşayacaktır." dedi.
Kaymakam Otcu," Millet olarak gururumuz ve övünç kaynağımız olan Kahraman Gazilerimizi anmak ve onlara duyduğumuz minnet ve şükran duygumuzun bir ifadesi olarak, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e Mareşal Rütbesi ve Gazilik Unvanının verildiği 19 Eylül günü "Gaziler Günü" kabul ve ilan edilmiştir.
Birlik ve beraberliğimizin, vatan sevgimizin, özgürlük ve bağımsızlığımızın en değerli simgeleri olan Şehit ve Gazilerimiz Devletimizin varlığının güvencesi ve sembolü olarak milletimizin gönlünde ebediyen yaşayacaktır.
Gazilerimiz ve Aziz Şehitlerimizin yakınlarının milletimize tevdi edilmiş en kıymetli emanetler olduğu inancıyla, Devletimizin bütün kurum-kuruluşları ve imkânları onların yanında ve hizmetindedir.
Ülkenin birliği ve güvenliği ile vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna gösterdikleri büyük cesaret ve fedakârlık sonucu Şehit veya Gazi olmuş aziz kahramanlarımızı bu millet asla unutmayacak ve daima minnetle anacaktır.
Başta Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, Aziz Şehitlerimizi ve hayatini kaybetmiş Gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor; bütün Gazilerimize aileleri ile birlikte ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum."ifadelerini kullandı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti

Mersin Haber ,Mersin