Tarsus İdmanyurdunda K.Maraş Galibiyeti Sevinci

TFF 2. Ligi kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu Kulüp Başkanı Eyüphan Eyüboğlu, Kahramanmaraşspor maçını inanarak kazandıklarını belirtti.

19 Mart 2019 Salı, 19:24
Tarsus İdmanyurdunda K.Maraş Galibiyeti Sevinci
-



TİY  BAŞKANI EYÜPHAN EYÜBOĞLU, GALİBİYETTEN DOLAYI MUTLU

Kahramanmaraşspor gayibiyetinin yönetim, teknik ekip ve oyuncular ile taraftarlar inanarak geldiğini dile getiren Başkan Eyüboğlu, “Kahramanmaraşspor yönetiminin ve taraftarının tutum ve davranışları bizi hırslandırdı. Yerine bir galibiyet aldık. Bir patlama bekliyorduk. Kahramanmaraşspor maçıyla bunu gerçekleştirdik. Lig devam ediyor. Sadece bir galibiyet aldık.  Bu galibiyetle moral bulduk, kötü gidişata son verdik. taraftarımıza, teknik ekip ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Kahramanmaraşspor yöneticilerinin tribüne giderek taraftarımıza küfür etmesini, saha  içerisindeki tahrikkar tutum ve davranışlarını şiddetle  kınıyorum.  “ifadelerin ikullandı.
TARSUS İDMANYURDU KÖTÜ GİDİŞATA SON VERDİ
Tarsus idmanyurdu, Pazar günü saha ve taraftarının önünde konuk ettiği Kahramanmaraşspor’u 3-0 mağlup ederek kötü gidişata son vermesi sevinç yarattı.
Ligin ilk yarısının son haftasında deplasmanda oynadığı  Darıca Gençlebirliği’ne 1-0 mağlup olan Sarı-Lacivertli temsilcimiz, ikinci yarıda da geçen 10 haftanın ardından 11 hafta sonra üç puanı üç gole alarak galibiyet hasretine son verdi. Temsilcimize üç puanı getiren golleri  Samed Eker, Yılmaz Can ve  Muhammed Samed ‘den geldi.
Puanını 33’e çıkartarak plakayı bulan Sarı-Lacivertli temsilcimiz  hafta sonu deplasmanda Şanlıurfaspor’a konuk edecek.
SPORTMENLİK DIŞI...
Bu arada Kahramanmaraşspor yönetimini ile taraftarının sportmen dışı, tahriktar, tutum ve davranışlarına bir anlam verilemedi.
TİY BASIN SÖZCÜSÜ HAKAN CANAN CAN:
 ”K.MARAŞ GALİBİYETİYLE KENDİMİZE GELDİK, MUTLUYUZ..”
Tarsus idmanyurdu, Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, Kahramanmaraşspor galibiyetiyle aradıkları  moral galibiyeti bularak kötü gidişata son verdiklerini bildirdi. Sezonun en iyi oyunlarından birini ortaya koydukları Kahramanmaraşspor maçını hak ederek kazandıklarını belirten Basın Sözcüsü Can, takımlarını yalnız bırakmayan olmazsa olmaz cefakar vede vefakar taraftarlara teşekkür etti.
Basın Sözcüsü Can şunları söyledi:”Kahramanmaraşspor galibiyetiyle kendimize geldik, mutluyuz, Bu galibiyette emeği geçen teknik ekip ve oyuncularımızı yürekten  kutluyorum. Yerinde ve anlamlı bir galibiyet alarak Rahat nefes aldık, moral bulduk. Pazar günü herşey çok güzeldi. Uzun bir aradan sonra galibiyet sevincini yaşadık. Baskıyı üzerimizden attık. Özgüven kazandık”
Tarsus idmanyurdu Kulüp Başkanı Eyüphan Eyüboğlu, Kahramanmaraşspor maçında konuk taraftarların çıkarmaya çalıştığı olayları önleyen Tarsus Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.
Ş. URFA MAÇI
Tarsus idmanyurdu bu hafta sonunda Ş. Urfa ile deplasmanda oynayacak. Bu maçın hazırlıkları Cuma günü tamamlanacak.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti

Mersin Haber ,Mersin