Tarsus İdmanyurdu Şanlıurfa Spor Maçı TRT Kurdi Tv Canlı Verecek

Tarsus İdmanyurdu, Şanlıurfa spor maçının Şehir Stadında oynanılmasına karar verildi.

31 Ekim 2018 Çarşamba, 13:40
G: 31.10.2018 - 13:51
Tarsus İdmanyurdu Şanlıurfa Spor Maçı TRT Kurdi Tv Canlı Verecek
-

SPOR Toto 2. Lig Kırmızı Grupta üst sıraları zorlayan Tarsus İdmanyurdu, ligin 11. haftasında oynayacağı Şanlıurfa maçını Pazar günü saat 13.30’da Tarsus Şehir Stadı’nda oynayacak. Stadın bakıma alınmasından dolayı il genelindeki diğer statlarda oynaması gündemde olan Şanlıurfa maçını sahasında oynamak isteyen TİY yönetimi, Milletvekili Baki Şimşek ve Vali Ali İhsan Su’nun girişimleri neticesinde, istediği “maçın Tarsus’ta oynanması kararını” aldırdı.
Tarsus İdmanyurdu Kulübü Başkanı Eyüphan Eyüboğlu, yönetim kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, “Tarsus Belediye Başkanı ve her zaman kulübümüzün en büyük destekçisi olan Şevket Can başkana takımımızın primlerinin zamanında ödenmesinde ve Eylül ayı peşinatlarının yatırılması konusunda verdiği destek için teşekkür ederiz” dedi.
Başkan Eyüphan Eyüpoğlu yaptığı konuşmada, “Kahramanmaraş’ta takımımızı destekleyen ve yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ederiz. Aynı desteği ve coşkuyu sahamızda oynayacağımız çok önemli olan Şanlıurfa Spor maçında da göstermelerini canı gönülden bekliyoruz… Uzun saha arayışlarından sonra MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek’in ve Mersin Valimiz Ali İhsan Su’nun devreye girmesiyle Şanlıurfa Spor maçı, bakıma giren Tarsus Şehir Stadına alındı. Bizim için saha avantajı çok önemli. Bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Pazar günü saat:13;30’da TRT KURDİ TV’den canlı yayınlanacak olan maça tüm taraftarlarımızı bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Sakat futbolcular ve kombine satışları ile ilgili bilgi veren Kulüp Başkanı Eyüboğlu; “Yılmaz Can ve Yasin Abdioğlu’nun tedavileri hala sürüyor. Futbolcumuz Aytaç Öden’in safra kesesi tedavisi devam ediyor. Abdullah Halman ve Okan Yıldız düz koşulara başladı, önümüzdeki haftalar da takımda yer alacaklardır. Kombine satışımız devam ediyor, fakat ilginin az olması yönetim kurulumuzu üzmektedir. Tüm futbol severlerimizi şehrimizin takımına destek olmaya bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi

Mersin Haber ,Mersin