Tarsus İdmanyurdu Kaderine mi Terkediliyor?

Tarsus İdmanyurdu Taraftarlar Derneği Başkanı Özer Alp yaptığı açıklamada, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdağan’ın İdmanyurdu ile ilgili icraatlarını sabırla beklediklerini söyledi.

02 Temmuz 2019 Salı, 17:12
G: 02.07.2019 - 17:33
Tarsus İdmanyurdu Kaderine mi Terkediliyor?
-

Bu gün toplanan Tarsus Belediye Meclisinde, Petrol İstasyonun gelirlerinin Tarsus İdmanyurdu’na aktarılmasının iptal edilmesinin ardından bir açıklama yapan Tarsus İdmanyurdu Taraftarlar Derneği Başkanı Özer Alp, konun takipçisi olacaklarını belirtti.
Alp yaptığı açıklamada, “Tarsus Petrol İstasyonun Bugün gerçekleşen Meclis oturumunda Tarsus İdman Yurduna 2015 yılında tahsis edilen Petrol İstasyonun "Sayıştay Raporu" Kararı nedeniyle iptali oy meclisi kararıyla kabul edilmiştir.Bu nedenle sorulan bir soruya ; Sayın Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan Bey, Tarsus İdman Yurdu'na 4 Başkan adayı olduğunu söyledi ve devamında “bir zahmet başkan adayları da ellerini cebine atsın” söyleminde bulunmuştur. 2 Başkan Adayı olduğunu biliyoruz. Şu ana kadar sadece Cem Kavalcı, Tuncay Gengeç adaylıklarını açıkladılar. Diğer iki aday kim acaba; Ali Seçer ile Eyüphan Eyüboğlu'nu mu işaret etti. Şayet bunlar değilse diğer adayların kim olduğunu merakla bekliyor olacağız.”ifadelerini kullandı.
Özer Alp devamında, “Tarsus İdman Yurdunun Devir edilen diğer işyerleri ile ilgili olarak, öz kaynaklarının kesilmesinin iki sebebi olduğunu düşünmekteyim.
1. Tarsus İdman Yurdu Kurumsal Kimliğe kavuşacağından ötürü mü yapıldı?
2. Sayıştay raporları nedeniyle iptal edilen yerler tekrar İdman Yurduna tahsis edilecek mi? Yoksa Tarsus İdman Yurdu Kaderine Mi Terk Edilecek. Böyle olacağını düşünmek istemiyorum. Çünkü Belediye başkanımızın meydanlarda sözü var. Şampiyon yapacam diye. Bugün bunu da teyit etmiş ve tekrar söylemiştir. Sabır ile bekliyor ve takipçisi olacağız.
” Dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin