Tarsus İdmanyurdu Destek Bekliyor

''Mütevazi bütçeyle mücadele ediyoruz...''

20 Aralık 2018 Perşembe, 20:41
Tarsus İdmanyurdu Destek Bekliyor
-

Tarsus İdmanyurdu Kulübü Başkanı Eyüphan Eyüboğlu, grupta yer alan diğer kulüplere oranla mütevazi bir bütçe ve kadro ile mücadele ettiklerini söyledi
Tarsus İdmanyurdu Kulübü Başkanı Eyüphan Eyüboğlu, sezon başında takımı devraldıktan sonra mütevazi bir bütçe ile transferleri yaptıklarını söyleyerek, “Tarsus İdmanyurdu, 2. ligde mücadele eden diğer takımlara oranla oldukça düşük bir bütçe ile yoluna devam ediyor. Bütçe büyüklüğü açısından son sıralarda yer almamıza rağmen, ligin ilk yarısını 6. sırada bitirip 26 puan toplamamız bizim açımızdan başarıdır” dedi.
Yönetici arkadaşlarıyla birlikte basın mensuplarıyla kulüp tesislerinde bir araya gelen Tarsus İdmanyurdu Kulübü Başkanı Eyüphan Eyüboğlu, devre arasında takıma en az 3 oyuncu takviyesi yapılması gerektiğini vurgulayarak, “Fakat mevcut oyuncularımıza peşinat ve maç başı borçlarımız var. Oyuncularımıza borcumuz varken, dış transferde yeni oyuncu almak etik olmaz” dedi.
Takıma Belediye Başkanı Şevket Can’ın dışında destek olan kimsenin olmadığını ifade eden Eyüphan Eyüboğlu, “Sayın Başkanımız Şevket Can’a verdiği desteklerden dolayı sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Bu yıl stada turnike sistemi getirerek içeri girişlerde kontrol sağlayıp, zaten cüzi olan bilet satışlarından biraz daha fazla gelir elde etmeyi planladık. Fakat istenen gelirleri sağlayamadık. Öyle ki oynan 8 maçta hasılat masrafları karşılamaya yetersiz geldi. 21 bin TL ödemek zorunda kaldık. Kombine satışlarından 167 bin TL elde ettik. Eski oyuncularımızdan Kubilay’ın sözleşmesinde yer alan bir maddeden dolayı transferinden dolayı 250 bin TL kulübümüze ödeme yapıldı. Kombine konusunda destek olan Ticaret ve Sanayi Odası’na, Ticaret Borsası’na, Ziraat Odası’na; diğer kurum ve kişilere teşekkür ediyorum. Bu konuda şehrimiz işadamlarını takıma destek olmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Bir Dönem Mersin İdman Yurdu’nda Top Koşturan Kamerunlu Futbolcu Joseph Boum Hayatını Kaybetti
Mersin’in Tarsus İlçesinde Yalnız Yaşayan Suna S. İsimli Kadın Evinde Ölü Bulundu
Mersin’in Erdemli İlçesinde Sandık Dolu Depoda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (Msk), Pizza Lazza Harem Spor’u 81-92 Mağlup Etti
Mersin’de Düzenlenen Euroleague Fınal Four Sona Erdi, Fenerbahçe Alagöz Holding İkinci Kez Avrupa Şampiyonu
Başkan Seçer’den Sma Hastası Mehmet Ali Bebeğin Kampanyasına Destek: “Mehmet Ali’yi Bir An Önce Tedaviye Göndereceğiz”
Tarsus Doğa Parkı Ve Gençlik Kampı, Bayramda Ziyaretçi Akınına Uğradı
13 – 14 Nisan Hafta Sonu Günleri Mersin’de Nöbetçi Noter Uygulaması Var Mı? 13 Nisan 2024 Cumartesi ve 14 Nisan 2024 Pazar Günleri Noterler Açık mı?
Mersin Büyükşehir Deniz Sporlarında Da Öne Çıkan Bir Kent Olma Yolunda İlerliyor, Babil Su Sporları Merkezi Hizmete Açıldı
Mersin Büyükşehir Otizm Aile Danışma Merkezi’nde ‘Otizm Farkındalık Günü’ Etkinliği Düzenlendi

Mersin Haber ,Mersin