Tarsus İdmanyurdu Başkanından Açıklama

"Tarsus Belediye Başkanının görevlendireceği ve yönetime gelecek acil bir transfer komitesi kurulması gerekmektedir”

15 Haziran 2019 Cumartesi, 10:03
Tarsus İdmanyurdu Başkanından Açıklama
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Eyüphan Eyüboğlu, kulüpte transfer başta olmak üzere aciliyet ile giderilmesi ve yapılması gereken konuların bulunduğunu belirtti.
"Tarsus Belediye Başkanının görevlendireceği ve yönetime gelecek acil bir transfer komitesi kurulması gerekmektedir” diyen Başkan Eyüboğlu konu ile ilgili olark şu açıklamayı yaptı:
“Başkan ve Yönetim Kurulu olarak bir sezon daha görev süremiz olmasına rağmen İlimiz veŞehrimizin tek Profesyonel takımı Tarsus İdman Yurdu’nun daha başarılı üst liglerde olması adına Belediye Başkanın desteklemesi düşüncesiyle olağan üstü kongre kararı aldık.
13.06.2019 tarihinde yapılan kongrede değerli Genel Kurul delegelerinin isteği ve destekleri ile Seçim maddesi gündemden çıkarılmıştır. Çıkarılma sebebi Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın şehrimiz dışından takıma talip olan bir iş adamının araştırılma sürecinin uzaması ve kabul görülmeyip
verilmemesindendir. Bu sürecin uzaması şehrimizde oluşacak yönetimi geciktirmiştir. Bizde yönetim olarak güçlü ve Tarsus Belediye destekli bir yönetim oluşması için böyle bir süreci sağladık. Bu arada yönetime devam etme gibi bir anlayışımız yoktur. Sadece içimizden yönetimde görev alacak arkadaşlar olabilir.
Tecrübelerinden faydanılması takıma katkı sağlar. Bizlere de talep olması durumunda her zaman olduğu gibi takıma destek vermek görevimizdir.
Yasal süreç içinde seçimli genel kurul kararı alıp yeni oluşacak yönetime görevimizi
devredeceğiz. Belediye Başkanının görevlendireceği ve yönetime gelecek acil bir transfer komitesi kurulması gerekmektedir. Transferin gecikmemesi yapılacak genel kurula en az 15 gün süre olması sıkıntı yaratabilir. Biz yönetim olarak; geçen sezon bizlerin kulübe girmesini engellenmek yetki verilmesinin sorun yapılması gibi anlayışı olmadan komitenin yapacağı sözleşmeleri her türlü desteğin vereceğimizin herkesin bilmesini isteriz.
Genel Kurulun düzenli yapılmasını sağlayan Tüm Emniyet mensuplarımıza oturumu yöneten Divan’a, değerli Delegeler, Katılımcılara, taraftarlarımıza ve basın mensuplarına teşekkür ederiz. Yeni Oluşacak Yönetimimiz ve Belediye Başkanı Acil Çözüme Kavuşturulması gereken Konular. Belediye Başkanı Dr.Haluk Bozdoğan ödeme Planı içerisinde verilen senetlerin günü yaklaşmakta olup bu ay oyunculara mutlaka ödeme yapılması; 3.Ayına giren Personel maaşlarının bir kısmının ödenmesi; Kulübümüz Eksik olan Kulüp Lisanslama ve Fiar Play UEFA kriterlerine girme sürecinde istenilen evraklar tamamlanıp gönderilmiştir. İnceleme sonucu görülen eksiklikler olursa Kulübümüze bildirilecektir. Bu süreç takip edilmektedir.
Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan B.Kocamaz Stadının çim yenilenmesi sürecinde merkezi sulama sistemi çalışmaktadır. Saha Tek fıskiye ile sulamaktadır. Yüklenici firma alacağını alamadığından dolayı sistemi yapmamıştır. Geçen sezon birçok amatör kulübün sahasını kullanarak idman yapan takımımıza bu sezon mutlaka sahasını yapmak gerekmektedir.
Futbol Federasyonu tesis yardımı kapsamında takımımıza 110.000,00TL sezon içerisinde yardımda bulunmuştur. Dün yapılan denetimde çimin kötüye gittiğini ve tedbir alınması gerektiğini belirtmişler ve uyarı yapmışlardır.”
Mevcut takımın en az 12,13 oyuncusunun kalması iskeletin bozulmaması için giden Teknik Heyetin sözlü vermiş olduğu rapor doğrultusunda Transfer komitesi acil görüşme yapması gerekmektedir.
Altyapının kullandığı 27 Aralık stadı saha zemin çalışması acilen yapılması gerekmektedir.
Mevcut altyapı tesislerinde kötü saha koşullarından oyuncu kazanılması çok mümkün görülmemektedir. Acil olarak bu konuya el atılması gerekmektedir.” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”
Bir Dönem Mersin İdman Yurdu’nda Top Koşturan Kamerunlu Futbolcu Joseph Boum Hayatını Kaybetti
Mersin’in Tarsus İlçesinde Yalnız Yaşayan Suna S. İsimli Kadın Evinde Ölü Bulundu
Mersin’in Erdemli İlçesinde Sandık Dolu Depoda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (Msk), Pizza Lazza Harem Spor’u 81-92 Mağlup Etti
Mersin’de Düzenlenen Euroleague Fınal Four Sona Erdi, Fenerbahçe Alagöz Holding İkinci Kez Avrupa Şampiyonu
Başkan Seçer’den Sma Hastası Mehmet Ali Bebeğin Kampanyasına Destek: “Mehmet Ali’yi Bir An Önce Tedaviye Göndereceğiz”

Mersin Haber ,Mersin