Tarsus İdman Yurdu, Hekimoğlu Spora 3-1 Yenildi

TFF 2. Ligi Beyaz Grup'ta, 1. Hafta kendi sahasında Hekimoğlu Trabzon Spor ile karşı karşıya gelen Tarsus İdman Yurdu, Hekimoğlu Trabzon Spora 3-1 yenildi.

02 Eylül 2019 Pazartesi, 10:43
Tarsus İdman Yurdu, Hekimoğlu Spora 3-1 Yenildi
-

Karşılaşma Tarsus İdman Yurdu'nun 3-1 mağlubiyeti ile son buldu. Tarsus İdman Yurdu ilk golü Yasin Elmas ile buldu. İlk yarıyı Tarsus 1-0 önde kapadı. Ancak 2. Yarıda Hekimoğlu takımı 3 gol atıp maçı 3-1 kazandı.
Gece maçı olmasına rağmen oldukça sıcak bir havada mücadele eden takımlar zaman zaman zorlandı. Taraftarlar ise Şehir Stadında oynanan maça yoğun ilgi gösterdi.

Karşılaşmaya konuk Hekimoğlu Trabzonspor daha atak başladı. Özellikle hücum yönüne göre sağ kanadı etkili kullanan Trabzon ekibi, ilk 10 dakikalık bölümde, topa daha fazla sahip oldu.
Mücadelenin ilk tehlikeli atağı 25. dakikada yaşandı. Bu dakikada gelişen Tarsus atağında, Yılmaz Can sağ çizgiden paralel olarak Hekimoğlu ceza sahasına girdi. Yılmaz’ın kale önüne bıraktığı topa kimse dokunamadı.

İLK GOL
40. dakikada Tarsus İdmanyurdu’nun golü geldi. Tarsus, Hekimoğlu ceza sahası önünde serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Yasin Elmas, topu doksandan filelere bırakarak mükemmel bir gole imza attı… 1-0

İlk yarı Tarsus’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Oyunun ikinci yarısında da etkili olan taraf Hekimoğlu oldu. 67. dakikada Trabzon ekibinin golü geldi. Tarsus ceza sahası önünde topla buluşan Oğuzhan Erdoğan, sert vuruşla topu köşeden ağlara göndererek skor tabelasını eşitledi… 1-1

Eşitliği yakalayan Hekimoğlu, Tarsus kalesine ardı ardına ataklar geliştirmeye devam etti.79. dakikada Dede Çelik’in kaydettiği golle 2-1 öne geçen Trabzon ekibi, 83. dakikada Samet Yalçın’ın golüyle durumu 3-1’e taşıdı.
Maçın kalan bölümünde başka gol olmayınca maç Hekimoğlu’nun 3-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.
2. Lig Beyaz Grup’ta sezonun ilk haftasında sahasında Hekimoğlu Trabzon ile karşılaşan Tarsus İdmanyurdu rakibine 3-1 mağlup olmasına rağmen taraftar takımı maçtan sonra alkışladı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi

Mersin Haber ,Mersin