Tarsus Halkı İstedi, Belediye Başkanı Bozdoğan İndirim Talimatı Verdi

Tarsus Belediye Başkanı Dr.Haluk Bozdoğan, halkın sosyal medyada “Tarsus Su Parkı” giriş ücretlerindeki indirim taleplerini geri çevirmedi.

05 Haziran 2019 Çarşamba, 12:33
G: 05.06.2019 - 12:34
Tarsus Halkı İstedi, Belediye Başkanı Bozdoğan İndirim Talimatı Verdi
-

Başkan Bozdoğan’ın talimatıyla havuz giriş ücretlerinde yüzde 40 ve üzerinde indirim yapılırken, hafta içi 15 lira, hafta sonu ise 20 lira olarak belirlendi. Ayrıca, Bayramın üçüncü günü açılacak olan Su parkı ilk gün ücretsiz hizmet verecek.
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, bayramın üçüncü günü açılacak olan Tarsus su Park’ının ilk gün ücretsiz olduğunu duyurmuştu. Bunun üzerine sosyal medyada vatandaşların havuz giriş ücretlerinde indirim talebini de geri çevirmeyen Başkan Bozdoğan, indirim talimatı verdi. Tarsus Su Park’ı Müdürü Gani Nazlıgül, havuz giriş fiyatlarında yüzde 40 ve üzerinde indirme gidildiğini söyledi.
Başkan Dr. Haluk Bozdoğan, bu 5 yıllık süreçte gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimine katkıda bulunabilecekleri projeler üzerinde çalıştıklarını belirterek, “Bizim belediyecilik anlayışımızda hiç şüphesiz halkımıza hizmet belediyeciliğidir.. Gençlerimizin hijyenik bir ortamda rahat spor yapabileceği bir alan oluşturmanın yanı sıra onları en iyi şekilde yetiştirmek ve geleceğe hazırlamak hepimizin görevidir. Tarsus su parkında, bu sezon ilçe sakinlerimizin aileleriyle gelip burada hoşça vakit geçirebilecekleri bir mekân oluşturmayı hedefliyoruz Havuzumuz ilk gün ücretsiz olacak. Ancak havuz giriş fiyatlarında indirim yapma kararı verdik. Böylece hafta içi 25 liradan 15 lira, hafta sonu ise 30 liradan 20 liraya düşürdük. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun ”dedi.
Haftanın bütün günleri hizmet verecek olan su parkı, bu sezon ailelerin daha çok gelip rahatlıkla oturup sohbet edeceği nezih bir mekân oluşturulması hedeflenirken, geç saatlere kadar kafeteryası da açık olacak. Bunun yanı sıra, belediye havuzunda haftanın beş günü 08.30 ile 19.30 saatleri arasında 5 seanslık gruplar halinde uzman eğitmenler tarafından kursiyerlere yüzme dersi verilecek.
Öte yandan, su parkı 0-6 yaş grubuna ücretsiz olupPerşembe, Cuma, Cumartesi günleri aile günü, Pazartesi, Çarşamba, Pazar karma gün, Salı günü ise sadece bayanlara hizmet verecek.
BAŞKAN BOZDOĞAN , TEMİZLİK PERSONELLERİYLE BAYRAMLAŞTI
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleriyle bir araya gelerek, onlarla bayramlaştı. Başkan Bozdoğan, “ Bir toplumda üreten insanlardan aslakorkmayın veüreten insanın bu memlekete de, bu ülkeye de her türlü faydası vardır. Önemli olan o kötü dediğimiz tüketmektir. Ben tekrar bayramınızı canı gönülden kutlarken, en ufak bir olayda bir abiniz gibi, bir kardeşiniz gibi görmenizi istiyorum” dedi.
“İNANÇ İLE EĞİTİM İNSANI AHLAKLI YAPAR”
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ile Başkan Yardımcısı Ali Erhan Okyay, belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı personellerle buluştu. Personellerin tek tek elini sıkarak, bayramlarını kutlayan Başkan Bozdoğan, çalışanlarla bir süre sohbet etti. İyi bir inanç ile iyi bir eğitimin insanı ahlak konusunda yücelteceğini belirten Başkan Bozdoğan , “ bu süreçte dostluk ve kardeşlik içerisinde birbirimize olan bağlılığımızı devam ettirelim. İyi bir inanç ve iyi bir eğitim gerçekten de ahlak konusunda bizi yüceltir, daha temiz olmamızı sağlar. Her zaman söyleriz. Onurdur, gururdur, ahlaktır. Bunlar erdemin saç ayaklarıdır ve bizi bu konuda ne kadar güçlü olursak, ne kadar onurlu ve dik durursak elbette ki bundan hepimiz gurur duyarız. Bir zamanlar hırsız olmaya hırsız da o bizim partimizden deyip te bunu savunan insanlar var. Hırsızın CHP’lisi de yok, MHP’lisi de yok. İkisinin birbirinden farkı yok. Önemli olan dürüstlüktür, Önemli olan ahlaktır, Önemli olan erdemdir. Siyasi düşünceler farklıdır ama insan olgusu benim gözümde daha farklıdır” ifadelerini kullandı.
“GÜNLÜK 350 BİN TON ÇÖP TOPLANIYOR”
Tarsus’ta günlük 350 bin ton çöpün toplandığını söyleyen Bozdoğan, “ Bu kolay bir şey değil, kişi başına 1 Kg düşüyor ve bu kiri ortadan kaldıran, temizleyen sizlersiniz. Gerçekten de emeğinizin karşılığı parayla ölçülmez. İşte bu bir inanç meselesidir. İşte bu eğitim meselesidir. O yüzden hepinizle gurur duyuyorum. Ben bu 5 yıllık süreç içerisinde gerçekten sizlerle çok iyi bir yolculuğa çıktığımdan kesinlikle eminim. Biz birbirimize karşı dürüst, birbirimize karşı onurlu ve duruşumuzda hiçbir değişiklik olmadığı sürece başarmamamız için hiçbir neden yok. Üreten insanın bu memlekete de, bu ülkeye de her türlü faydası vardır. Önemli olan o kötü dediğimiz tüketmektir. Ben tekrar bayramınızı canı gönülden kutlarken, en ufak bir olayda bir abiniz gibi, bir kardeşiniz gibi görmenizi istiyorum” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti

Mersin Haber ,Mersin