Tarsus Gençlik Kampı Lösev Üyelerini Ağırladı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, her yaş grubundan ve toplumun farklı kesimlerinden vatandaşların sosyal hayata katılmalarına yönelik projelerine aralıksız devam ediyor.

08 Kasım 2020 Pazar, 10:41
Tarsus Gençlik Kampı Lösev Üyelerini Ağırladı
-

Son dönemlerde farklı grupların ağırlandığı Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi’ne bağlı Tarsus Gençlik Kampı, bu kez de 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) üyesi farklı yaş gruplarından gençleri ve çocukları ağırladı.
Adana, Tarsus ve Mersin’de yaşayan ve geçmişte lösemi tedavisi görerek sağlıklarına kavuşan 20 genç ve çocuğun katılım gösterdiği program boyunca, Gençlik Kampı personelleri onları yalnız bırakmadı. Programa dahil olan emniyet mensuplarıyla bol bol fotoğraf çektiren gençler, özellikle Yunus Polis Timlerinin motosikletleriyle yakından ilgilendi.


Kampa hayran kaldılar

Doğal ortamda su kenarında yürüyüş yapan, sulama kanalları içerisindeki balıkları inceleyen LÖSEV üyeleri, kampın eşsiz güzelliklerine hayran kaldı. Yemek ikramı da yapılan gençler, survivor parkurunda mücadele etmenin heyecanını da yaşadı.

LÖSEV’de görevli sosyal hizmet uzmanı Büşra Ademoğlu, “Bu yıl lösemi ile mücadele eden çocuklarımız konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla ‘LÖSEV’de her çocuk kahraman’ sloganıyla etkinlikler düzenleniyor. Hafta boyunca sosyal medya üzerinden ve belediyelerin desteğiyle etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Bugün de Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin davetlisi olarak Tarsus Gençlik Kampı’ndayız. Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımızla burada keyifli etkinlikler gerçekleştiriyoruz” dedi.

Program boyunca konuk gençler ve çocuklarla yakından ilgilenen Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu ise, “LÖSEV üyelerini ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Gençlerimizin ve çocuklarımızın buradan keyif almaları bizleri de gururlandırıp, mutlu ediyor. Gençlerimiz buraya tekrar gelmek istediklerini söylediler. Birlikte güzel bir gün geçirerek stres attılar” diye konuştu.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek

Mersin Haber ,Mersin