Tarsus Gazeteciler Cemiyetinden, CHP Tarsus İlçe Başkanlığına Ziyaret

Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Dolaşmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Çağın Manay, Recep Hüdai Ünal ve Mehmet Doğrugider’den, Tarsus CHP İlçe Örgütüne ziyaret.

08 Temmuz 2020 Çarşamba, 15:31
Tarsus Gazeteciler Cemiyetinden, CHP Tarsus İlçe Başkanlığına Ziyaret
-

İlçe Başkanı Av. Ozan VARAL ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanının da hazır bulunduğu ziyarette;
Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Dolaşmaz, karşılıklı diyalogun önemine değinip Tarsus ortak paydasında ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, "Basın özgürlüğünün demokrasilerin sağlıklı işlemesinin vazgeçilmez koşulu olduğunu, basının hem halkı aydınlatma hem de halkın karar alma sürecine katılmasını sağlaması ve halkın kendisini ilgilendiren konularda bilgilenme hakkını kullanabilmesi açısından esasında kamu hizmetitir” diyip CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal’a ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyarette İlçe Başkanı Varal’da, "Ülkemizde eleştirel gazeteciliğin suç sayıldığı bir ortam olmasına rağmen, gazeteciliğin halkın haber alma hakkını sağlamak olduğunun bilincinde olan gazetecilerin zor şartlarda halkı aydınlatmaya, gerçekleri anlatmaya devam ettiklerini özellikle Yerel Basının bu zorluklardan daha fazla etkilendiklerini" ifade ederek, ziyaret için teşekkür edip, basın mensupları ile etkin iletişimi sürdürmek istediklerini belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MEZİTLİ SOLİ POMPEİPOLİS BEACH PARKI YENİLENEN YÜZÜYLE ÇOK YAKINDA HİZMETE AÇILIYOR
ERDEMLİ BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI
BAŞKAN SOFU, DOĞANAY İLE ALPER'İ ZEVZET TEPESİ SOSYAL TESİSLERİNİ GEZDİRDİ
Garnizon Komutanı Albay Atalay Kostak’tan Kaymakam Kemal Duru’ya Hoş Geldin Ziyareti
BAKAN YERLİKAYA, BILECİK'TE YANGINDAN ETKİLENEN VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ
19. ULUSAL DAĞCILIK FESTİVALİ
BÜYÜKŞEHİR’İN İYİ ENERJİ UYGULAMALARINA CDP’DEN LİDERLİK PUANI
TOROSLAR’DA YAZ SPOR OKULLARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
MERSİN SİVİL KATILIMDA ÖNCÜ KENTLERDEN BİRİ OLUYOR
Anamur Kaymakamlığı Koordinesinde Muhtarlar Toplantısı Düzenlendi

Mersin Haber ,Mersin